esma124 Bebek hasreti çekenlere yol göstermek için …Arkadaşlar ben hamileyim çok mutluyum şükredyorum ama özeldne bana arkadaşlar çok mesaj atıyor bu konuda fikir karmaşası var siz kaçıncı gün öğrendiniz test yaptınız bizim de isteyenlere faydamız olsun
mercan-bebek esma124 merhaba ben igneden sonra 14. gunde yani regl tarihimden 1 gun once test yaptim. silik bir cizgi cikti. ertesi gun kan testinde hcg 50 cikti.. ben gogus uclarimdaki hassasiyetten anlamistim. reglimde boyle bir hassasiyet olmuyordu cunku.. hayirlisi olsun senin icinde :)
aeh çatlatma iğnesinin 12. günü negatif 14. gün pozitifti 15. gün değerim 39 çıktı. Şuam 7 haftalığız.
ElifMnll Kızlarrrr benim bugün 11. Günüm 9. Günden itbaren test yapıyorm git gide koyulaşıyomu yoksa benmi kendimi kandırıuorm anlamadm sanırım iğne etkisi çıkıyo iniyor değilmi hormon 🤷♀️@esma124 aeh
aeh ElifMnll evet koyulaşıyo gibi ama siz yine 14. günü bekleyin net sonuç için. İğnenin etkisi olabilir çünkü
ElifMnll Elbet-birgun-kavusacagiz yani yarın 12. Gün canm 16. Ekimde vuruldum iğneyi hayırlısı Allahtan 2 gebelik kaybım var bu defa öatlatma iğnesi denedkolmazsa da artk vardır Allahın bir bildği
Elbet-birgun-kavusacagiz ElifMnll insallah guzel sonuc alirsin canm. Yarin direk git kanver bence idrarla ugrasma kesin sonuc alirsin ins
ElifMnll Elbet-birgun-kavusacagiz öyle yapaym bencede xanm hiç kafamı bulandırıp heveslenmiyim kanda varsa kesin çıkar dimi zaten
Sermec27 esma124 oğlumda 12. Gün cok silik öğrenmiştim ertesi gün kan vermiştim 80 cıkmıştı 13. Gün bunda bekledim 17. Gün test Test yaptım değerim 794 cıktı
Tgcehalil Sermec27 merhaba catlatma ignesi hangi durumlarda yapiliyor acaba banada yardimci olurmusunuz
Sermec27 Tgcehalil canım ben ilk gebelikte catlatma iğnesi ve klomenle hamile kalmıştım ama söyle bir sorun var ben kendi kendime hamile kalabiliyorum ama benim eşimde biraz sperm sorunu vardı tedavi olmuştu eşim onun değerlerinin düzeldiği ay ben hemen gebe kalmak için doktordan klomen ve catlatma ıgnesı istemiştim ama genelde yumurtlama sorunu olanlara uzun süre hamile kalmayanlara öneriyorlar galiba dediğim ben hiç bir sorun olmadıgı halde denemek istemiştim o ay
Tgcehalil Sermec27 benimde 1 kaybim var ve 1 sene oldu hic bir saglik sorunum yok ama hamile kalamiyorum esimdede bi sknti yok