Tezcansadulla Hanzele oylemi diyorsun hadi insallah cnm bakalim doktor arayicak ne diyicek insallah vardir
EdaM2358 Tezcansadulla benim şuan var çok şükür 😍 gerçekten beklemek öyle zor oluyor ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Tezcansadulla EdaM2358 oyle cmm allah istiyen bekliyen herkeze nasip etsin insallah bakalim doktorumuz ne diyicek merakla bekliyorum
EdaM2358 Tezcansadulla Her şey gönlünce çok güzel olsun canım ilk haftalar öyle sabırsız oluyor ki insan, keseyi görüyorsun sonra bi kalp atışını duysak diyorsun, duyuyorsun kendisini görsem bi hissetsem öyle öyle gidiyor 😊
Tezcansadulla EdaM2358 oyle bikere kimyasal gecirince sanki bende kalp atisini duymadan icim tahat etmiyicek kacinci haftada duyabilirim acaba kalp atsiini
EdaM2358 Merve_Sa https://imgyukle.com/ Bu sayfadan resmi yükle yukledikten sonra altta resmin linki çıkacak o linki kopyala buraya yoruma yapistir canim
Anestezist blueberyy00 inşallah canım en kısa sürede hayırlı evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olur🙏
Didemmmmm blueberyy00 benim de bugün ama şuana kadar olmadım. Ama hiç bir belirtim de yok. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın 🙏 Hepimiz güzel haberler alırız inşallah 🙏