ecemmp- blueberyy00 hadi inşallah o zaman kuzum ikimizde mutlu olalım ümitlerimiz yıkılmasın inşallah
Misafir- Kızlar adetinize 5-6 gün kala erken teste yapsanız çıkmıyor ben denedim negatigif çıktı hep adetim 1 gün gecikti yapınca ikinci çizgi silik çıktı kan verdim hamileyim 3 haftalık henüz kese görünmedi tedirginim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
blueberyy00 Misafir- hayırlı olsun inşallah kucağına aldigin günde gelir çabucak bizim içinde dua et olurmu hamilelerin duası kabul olur
blueberyy00 Hanzele belki geç döllenme olmuştur bidaha kan verseydin baya bı gceikme olmuş bende geçen ay 10 gün gecikme yaşadım doktor gittim ben niye adet olmuyirum diye gebelik testi istedi kanı vrdim eve geldim adet oldum tabi ben korundugum için beklemiyordum ama yinede bir ihtimal dedik sizinki bebek beklediğiniz için belki geç döllenme olmuştur adet leke geldiyse çoktan baslamis olmalıydı ama lekelere rağmen gelmediyse bence testini tekrarla
blueberyy00 EdaM2358 yok ya kocam test almiyo catlatiyo beni 😂😂 günün geçsin bekleyelim diyor daha doğru olur diyor içim gidiyor
blueberyy00 EdaM2358 bun yada yarın olmam gerek inşallah yaaa biliyorum belki psikolojiktir ama sabahtan beri heryer burnuma sogan gibi kokuyor her oda mutfak kusacam ben hiç böyle olmazdım soğan da kesmedim evde copdede bişey yok binadan biri mi pişiriyor bilmiyorum belirtimi acaba bu yoksa ben iyice kafayı mı yedim
EdaM2358 blueberyy00 ayy inşaallah vardırda hamilelikten oluyordur ya, aslında test yapsan çıkar iğnenin üstünden kaç gün geçti
blueberyy00 Anestezist yaaa uzuldummmm inşallah bu sonraki ay güzel haberler alırız senden bende bakalım olacakmiyim olmayacakmiyim merakla bekliyorum
Anestezist blueberyy00 inşallah canım en kısa sürede hayırlı evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olur🙏
blueberyy00 EdaM2358 15. Gün bugun yakınımda eczane yok çok uzak dışarıya da çıkamıyorum ki alabileyim başka birşeyi bahane edip ayağım burkuk yuruyemiyirum çok eşime bağlıyım şu an oda ya erkense varsada caikmazsa bekleyelim diyip duruyor günün geçsin alacam söz diyor
Tezcansadulla Kizlar naptiniz varmi haber ben bu sabah iki farkli testi denedim biri predictor biri clear blue https://imgyukle.com/i/Icm2xP
EdaM2358 Tezcansadulla benim şuan var çok şükür 😍 gerçekten beklemek öyle zor oluyor ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻