Zeyzey14 Zeyzey14 ben rahatladım önceki haftalarımda fakat şuan ara ara oluyor son zamanlarımdayım O nedenle ağrılarım oluyor
Lebis6 Snszasla magnezyum eksikliğinden olması normal çoğu gebede olur dedi ilaç verdi kramp için maden suyu içicem bide yürümemekle alakalı değilmiş canım magnezyum eksikliğiymiş
Snszasla Lebis6 ah o magnezyum eksikliği valla mahvediyor yaaa geceler azap oldu resmen dozunu mu arttırsak ne yapsam bilemedim valla günde bir yerine iki mi içsek 🤦♀️
Lebis6 MuratveKubra magnezyum eksikliği dedi canım çoğu gebede olurmus suda eritmeli bi ilaç verdi kramplar için bide maden suyu içicem
MuratveKubra Lebis6 bana da maden suyu bir de kabak çekirdeği verdi önerdi. İlaç vermedi ilacın adı ne canım
Lebis6 Snszasla yok ya siz gene doktora sormadan 2 kez içmeyin bence nolur nolmaz yapacak bişey yok artık bi süre daha çekicez 🤷🏻♀️
Medihaelma Lebis6 bende 28+3 haftalığım ve son bir Aydır her sabah krampla uyanıyorum ve de geceleri huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. Doktor magnezyum verdi. Hala şikayetlerimin devam ettiğini söyledim. Günde 1 ken 2 ye çıkardı.ama sonuç hala aynı 😔😔
Lebis6 Medihaelma geçmiş olsun bende yeni kullanmaya başlıycam bakalım 😫 inşallah biraz olsun faydasını görürüm zor oluyor çok ama bi süre daha cekicez mecbur 🤷🏻♀️
Lebis6 Snszasla banada aynısını verdi akşam yemeğinden sonra içicem bakalım faydası olcak mı 🤷🏻♀️ bide 2 gündür bacağımın arasına yastık koyuyorum biraz oda rahatlatıyor sanki aklında bulunsun
Lebis6 MuratveKubra magnorm diye bişey canım tok karna suya atıyormuşsun aslında kullanmamak en iyisi de ilaç falan işte bi deniycem işe yaramazsa hiç içmem 🤷🏻♀️
MuratveKubra Lebis6 anladım canım İNŞAALLAH şifa olur sana da bennde bir deneyeyim çünkü lavaboya bile yürüyemez olunca baya etkilendim açıkçası