Lebis6 Merhaba arkadaşlar 28+3 haftalığız 1 haftadır bacaklarım ağrıyor özellikle geceleri ve 2 kezde uykumdan kramp girince uyandım doktor randevum yarın söyliycem şikayetimi aranızda benim gibi olan var mı ?
Zeyzey14 Lebis6 magnezyum eksikliğinden kaynaklı oluyor ilaç yazabilir maden suyu içiyorum ben her gün ☺️
Snszasla Lebis6 🥺bende 28+5 im ve bendede oluyor bağırarak uyanıyorum resmen ondan öncesinde de uykuya dalarken çok bacak ağrısı huzursuzluk çekiyorum magnezyum da içiyorum soda da içiyorum ama bana mısın demiyor Cuma günü randevumuz var bende soracağım
Deletedmom95 Lebis6 benimde oluyor uykumdan bağıra bağıra uyaniyorum bazen. Magnezyum ilacı verdi bir haftadır kullanıyorum bazen iyi bazen yine aynı anlamadım. Bugün gidicem tekrar sorucam
Zeyzey14 Zeyzey14 ben rahatladım önceki haftalarımda fakat şuan ara ara oluyor son zamanlarımdayım O nedenle ağrılarım oluyor
Abece Magnezyum ve calsiyum ilaci verdi doktorum bana hergun sade maden suyu da magnezyum ihtiyacini karsiliyor ☺️
Lebis6 Snszasla bacaklar kopacak gibi oluyor ya 🥺 yürüyüşle alakalı olabilir mi acaba son zamanlarda hep evdeyim yürüyüş yok evin içinde ne yaparsam o siz yürüyüş falan yapıyor musunuz peki ?
Snszasla Lebis6 başlarda yapıyordum ama havalar burada soğudu diye son zamanlarda yapamıyorum acaba o mu etkiliyor ki haraket edil yorulmayınca bacaklar mı kasılıyor bende bilemedim
Deletedmom95 Lebis6 yapıyorum ama günlük olarak değil. Tabi şu sıralar çok fazla kosturuyorum o yüzden özellikle yürüyüş yapmıyorum 🤭
Lebis6 Snszasla valla aklıma o geldi yarın doktora ben söylerim yürüyüşünde etkisi olur mu diye sizede söylerim
Snszasla Lebis6 memnun olurum valla benim kontrolüm cuma günü daha vakit var artık bu kramplar da can sıkıcı oluyor 🙄
Lebis6 MuratveKubra magnezyum eksikliği dedi canım çoğu gebede olurmus suda eritmeli bi ilaç verdi kramplar için bide maden suyu içicem
Lebis6 Snszasla magnezyum eksikliğinden olması normal çoğu gebede olur dedi ilaç verdi kramp için maden suyu içicem bide yürümemekle alakalı değilmiş canım magnezyum eksikliğiymiş