merweeilbey1 Biz henüz 9+1 haftalığız bizimle birlikte olanlar var mı? Ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? Bizim biraz çalkantılı gidiyor da 🙈
[silindi] merweeilbey1 bizzz 2 gün sonra 11 haftalık oluyoruz ara ara vajinada batma gidip gelen bulantı dışında çok iyiyiz 🤩🤩
Gulenay1234 merweeilbey1 11 haftalığız biz de 🥰Allah nasip ederse bir sorun olmazsa Mayıs ayında doğacak inşallah 😍Allah hepimizin bebişlerni sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 kasım başında 3 aylık olucam ancak hala çok iştahım yok sadece yarım kilo aldım şu an 11 haftalığım normal mi sizce benim gibi olanlar var mııı acaba çok tedirgin oluyorum şükür riskim yok ama iştah fazla yok ilaç kullanıyorum mide bulantısı için biraz kesti ama yemekten de soğudum zorla yiyorum bebiş için 😕😢
nisanmaral merweeilbey1 12 haftalık olduk 🌺 gaz ve göğüste sızlamalar en çok var bu aralar. Kusma bulantı olmadı hiç çok şükür. Hemen uyku gelme, bir anda yorulma gibi şeyler de var tabii bir de duygusallık :))
Nurcaa [silindi] bende 2 gün sonra 11 haftalık oluyorum sizde de mi vajinal batma mevcut sebebi neymiş biliyor musunuz 2 gündür vajinal batma sorunum var da ☹️
94Busra94 Minikmucizelerr bende cabuk yoruluyorum isi burakmak zorunda kaldim rahatti isim evde bi is yapiyorum hemen dinlenesim geliyo
Denizlice Selam kızlar bizde 10+3 olduk şükür çok skıntım olmadı sadece çok yorgunluk uyku yapıyor sizede oluyor mu?
Demirr46 Gulenay1234 Bende 11 hastalığım canım bende aynı senin gibiyim yarım kiloyu bırak ben 5 kilo verdim hamileliğin başından bu yana çünkü çok aşırı mide bulantısı oldu kusma VS yemeklerden tiksindim sadece meyve ve salatalık domates yiyebiliyordum şimdi biraz azaldı sanki sabahları daha az midem bulanıyor. Bide benim ikinci hamileliğim ilkinde de ilk 4 ay kilo vermiştim ama mide bulantımm böyle fazla olmamıştı ilk ayda bitmişti. Her hamilelikte farklı şeyler yaşıyoruz.
merweeilbey1 Gulenay1234 ben kurt gibi açım hiç doymuyorum ama hiç bişey yiyemiyorum ki bulantı çok kokulara hassasiyetin var ve şuana kadar 4 kilo verdim
NurcanB Bulut34 ayy cnm ben de 11+3 üm . Hala kusuyorum ve hala kasıklarım cok ağrıyor. Bu kasık ağrısı neden gecmıyor acaba 😔
Paprika 9+3 üm ben de.Mide bulantılarım ara ara oluyor. Birkaç gündür ağzımda kötü bir tat var.Halsizlik devam ediyor.Evde olduğum her dakikayı yatarak değerlendiriyorum.Yemek konusunda da sağlıklı seyler fazla yiyemiyorum.Ekmekle besleniyorum su an🙄
Aslihanilhan Paprika Aynısı bende de var ama beslenmenize dikkat edin bu dönem çok önemliymiş balık falan yiyin zorla da olsa bende öyle yapıcam artık
merweeilbey1 Paprika beraberiz hafta olarak bende şuan sadece ekmek içi ve kuuru yemiş le yaşamaya çalışıyorum
Mervece06 10+5 bende ve inanılmaz mide bulantım oluyor ama çıkarmıyorum halsizlik desen var Bi iş yapıyorum peşine hemenn yatıyorum nolacak bu halim bilmiyorum ama bunada şükür diyorum inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤍
merweeilbey1 Demirr46 benimde ikinci hamileliğin bu bende ilk bebeğime böyle değildim şu zamana kadar 4 kilo verdim eminim 2 kilo daha gitmiştir çünki hiç yiyemiyorum
gunesinannesiii 11 hafta 4 günlük hamileyim bende 🥰 aranızda cinsiyetini öğrenebilen var mı eşim ve ben meraktan çatlıyoruz 😂😂
merveee91 gunesinannesiii valla 10 artı 3 de kontrole gittğimizde doktor tahminde bulundu ama tabi kahve falı bakmak gibi şu an kesin değil dedi :) bence netleşmesi için 15/16 haftayı görmek en iyisi ☺️🙏🏻
NurcanB gunesinannesiii ben 11+3 üm canım. Bana 10+2 de kıza benzio dedi ama değişir mi bilemiyorum🤷♀️
merveee91 merweeilbey1 11+1 :) 6. Haftadan beri olsa da 9. Hafta basından beri zirvede olan bir bulantı yasıyorum. Çıkarmıyorum ama Her seyden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum 4 kilo verdim. Sürekli bir gaz sorunu var. Ara ara kasık ağrısı oluyor. İnsallah geçecek diye gün sayıyoruz işte 🤲🏻☺️
merweeilbey1 merveee91 bende aynıyım gaz sancıların kasık ağrılarım bulantılarımı koku krizlerim çok zor 4 yaşında bir oğlum daha var birde onunla ilgileniyorum
Bulut34 NurcanB rahim genişliyor ondan diyorlar ama bilmiyorum 🤔 cuma günü kontrolüm var doktora soracam canım 😊 burdan yazarım sanada ☺️
Rabiis NurcanB Bol su iç canım bende 10+1′im kasık ve göbek deliği çevresinde ağrı oluyodu ama şiddetli değil ama hissedilmeyecek gibi de değildi doktorum bol sıvı tuket dedi günde 2 litre su içiyorum o zaman geçiyor ağrı bilgin olsun😊
Aslihanilhan merweeilbey1 mayısın kacında doğum dedi size doktor :) bende sizle aynıyım . 29 Mayıs dedi inşallah.
Nesli61 Bende 11+1 haftalık hamileyim. Bugün doktorda randevum var çok heyecanlıyım 🥰 Ben ilk haftalar çok migde bulantısı çektim ilaçlarla idare ediyorum, şuan daha iyiyim ama ağzımda hala acı bir tat var.