Gulbeyazk Babyyyymother kasılmalar başladı bir saattir bakalım birazdan nst ye bağlarlar durumu öğreniriz artik
Ezgiii11 nzlm45bende hem vajinal hemde idarardr var canım serkulaj olmadan önce acaba enfeksyona hemen Cağre bulabiliyorlar mı kızlar kafam buna takıldı 12 hafta olmafıgım için antibiyotik yok fitil var oda koydugum zaman orayı yumuşatıyor gibi geliyor anlamadım
Gulbeyazk Tubbbbbbbbb kotu de değiliz canım idare ediyoruz nidicart 6 saatte bir veriyorlardı şimdi günde 4 e düşürecekler bakalım nasıl etki edecek nidicart alınca şancı hafifliyordu
Mercimekveannesiii VeraVrea merhaba :) bi yazışmanda nbtlife magsi magnezyumu kullandığını okumuştum. Memnun musun hala ve suda eriyen tabletlerden mi 🙈 3 gündür magnorm kullanıyorum ishale sebep oldu bunu almayı düşünüyorum 🙄
VeraVrea Mercimekveannesiii selam evet hala kullanıyorum, ishal yapmıyor rahatlatıyor karnımı. Suda erimeyen beyaz bir jel kapsül içinde. Ama tadı tuzu olan bir sey değil rahatsız etmeyecektir
Tubbbbbbbbb Kizlar bugun doktoruma sordum da nidicart ile dusuk dogum agirlikli bebek iliskisini oyle bir etkisi yok varsa da Ben bilmiyorum dedi kendisi prof 😂 tatmin oldum bende acikcasi Rahat rahat icebiliriz sanki 😅
nzlm45 Tubbbbbbbbb benim eksiye düşmem lazım kilo olarak zaten tam doğru olsa, bazen günde 12 tane veriyor sancı ağrı çok olunca,
biyologelif Gulbeyazk inşallah iyi şeyler olurda biraz daha durur ama ben inanıyorum en az 2 hafta daha durur
Babyyyymother Gulbeyazk Allah Allah duzelir insallah ne sıklıkla kasılmalar ve tam olarak nasıl canim
Babyyyymother Gulbeyazk Allah hayirlisiyla hepimize sagkikla kucagikiza almayı nasip etsin vallahi sürekli dilimde dua özellikle de bu gruptakilere Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecek zaten sakin üzülme stres yapma bebekte hissetmesin olur mu kuzum çok şükür haftamız iyi 🙏
Gulbeyazk Tubbbbbbbbb canım anı anını tutmuyor malesef sabah duzenliydi öğlen en az 30 ve 30 da sabit arada atıyordu akşamki de iyi cıktı öğlen serum takılmıştı o rahatlattı heralde
Gulbeyazk Babyyyymother yok canım stres sıfır sayılır çünkü bu haftalara geldiğim için çok mutluyum şükrediyorum gerçekten kuvöze girmesine raziyim yeter ki geç de olsa kavuşayım meleklerinin yerinede bağrıma başayım yeter de artar bile
VeraVrea Babyyyymother canım senin doğum bu hafta mı olacak yanlıs hatırlamıyorsam ama değerlerin düzeliyordu belki ertelenecekti, yazısmalar yogun kaçırdım sanırım iyi misin nedir durumlar ☺️
Gulbeyazk nzlm45 canım bu nidicarti sen mi durumuna göre çoğalıyorsun yoksa o gün doktorla görüşüp mu cogaltiyorsunuz
Mhrban6565 Nasippp selamualeykem rabbim şafi adıyla bizlere şifa versin kaç haftalıkken serklaj oldunuz şimdi kaç haftaliksiniz
Babyyyymother Mhrban6565 serklaj sonrası ufak tefek agrilar sizilar olabilir.Ama eğer şiddetli ise doktorunuzla paylaşmalisiniz