Baybymucize MystryYYy canım işte o kaybetme korkusu insanı öldürüyor bişi olursa eşimde al Al diye ısrar etti heves etmiş aldım kız erkek giyebilir şekilde aldım arkadaşlarım öğrenir öğrenmez almaya başladı hatta geç kalma ufak ufak al diyen oldu ama halimi bilmiyorlar geze geze aldı içimde ukte oldu birde bel ağrım oldu bugün ondan korkuyorum bişi olacak diye kızlarımız güçlü olsun bizi bırakmasınlar zamanında sağlıkla gelsinler başka bişi istemem 😔🥺
MystryYYy Baybymucize bizim kizlarimiz güçlü inan. Bizde guclu durmalıyız elimizden geleni yapicaz gerisi takdiri ilahi biz burda kendimizi öldürsekte bisey olucaksa önüne gecemiyorsun malesef. O yuzden bol dua sabir🤲
Baybymucize minikbebeklerim darısı bize inşallah canım bencillik değil dinlenmemiş olabilirsin ben korkumdan kalkamıyorum bişi olur diye ama dinlen az kalmış şurda 24+3 haftalığım bende 28haftayı geçsem biraz hareket etmek istiyorum ama korkuyorum her günüm dua ile geçiyor korku ile geçiyor inşallah hepimiz sonuna kadar hamileliğimizi götürürüz 🙏🏻🙏🏻
minikbebeklerim Baybymucize 28i geçince 32yi bekledim sonra 34. Ama 34ten sonra biraz içim rahatladı ama hala bir gün daha beklesin diye dua ediyorum
minikbebeklerim Nasippp her zaman çok dua ediyorum inşallah 🙏🏻 Allah’ın izniyle 38i göreceğiz bak bugünde iyisin diyor doktorum hep 😊 inşallah sizde som haftalara kadar sorunsuz geleceksiniz
Baybymucize minikbebeklerim inşallah geceden beri aşırı bel ağrısı ile uyuyamadım sizde de böyle ağrı oluyor muydu
Honeyy Nasippp kızlar bende serklajlıydım bi ara 35 haftada kızımı dünyaya getirdim daha önce 22 haftalık kaybım vardı serklaj atılmadı bunda atıldı 35 haftada dogum yaptım hep yattım son zamanlar kalktım ama hep yattım sürekli yatarsanız dıkkat ederseniz bişey olmaz cok stresli oluyor enfeksiyona ve mantar olmamaya dıkkkat edin ben mantar olmuşum bilemedım kasılma başladı dogum yaptım sezaryanla
MystryYYy Honeyy ne guzel saglkkla almissin cnm evladini . Bende o haftalari gorup dogum yapsam icim rahat olur ya 30 lu haftalri gorursem göbek atarim dedim suan 25 haftaligiz
Nasippp Honeyy canım maşallah darısı bizlere inş 🤲🏻 Kaç haftalıkken atıldı serklaj kaç mm idi serklajdan sora uzunlukta inişler çıkışlar oldu mu? Hiç enfeksiyon geçirdin mi? ben yeni geçirdim ilaç kullandım birazda olsa normal döndü ama iki gündür sarımtırak akıntı oluyor henüz 18+3 üz 🤦🏻♀️
Baybymucize MystryYYy aynen çok haklısın canım dün akşam başlayan bir bel ağrım oldu gece uyuyamadım sabaha kadar çok kötü oldum biraz hafifledi şimdi sende de oluyor mu bitirdi beni ağrı 24+3 üm ağrı oluyor mu sen de de
Honeyy MystryYYy sabret canım cok az kalmış ayakta fazla durma yeter bol suu ama 30 dan sonra bende ayaga kalktım ama hep yatarak yemek yedim
Honeyy Nasippp 14 haftalık ken atıldı cnm bir kere mantar oldum fıtil ile gecti işte 35 haftada tekrar gecirdim bilemedim dogum başladı kasılmalarım o yüzden bol bol su iç sarı akıntı benım gebelıgım boyunca hep vardıı ayakta cok durma o baskı yapıyo bebek aşagı iniyo
minikbebeklerim Baybymucize senin haftalarında kalçam çok ağrıyordu o ağrı belime ve bacağıma vuruyordu. Hergün sade soda içiyordum rahatlatıyordu. 33 haftadan beri gece yatamayacak kadar şiddetli olmaya başlayınca magnezyum kullanmaya başladım çok şükür dayanılmayacak gibi değil. İlk hamileliğimde soda içmiyordum magnezyumda vermemişti doktor ve ağrıdan yürüyemediğim ağladığımı biliyorum.
MystryYYy Baybymucize kalca kismim agriyor benim yatmaktan arada belimdede agri aci oluyor. Surekli yatmaktan ama benim sanrm
Baybymucize minikbebeklerim canım doktora kaç kere dedim bazen dayanamıyorum ağlıyorum streste Ağrı yapıyo soda içicem bundan sonra anca hafifledi mahvoldum bişi olacak diye korktum
Nasippp Honeyy benimde 14. Haftada 35 mm ile atıldı canım. Hep yatıyorum arada geziniyorum evin içinde o kadar 🤦🏻♀️ Onu da doktor dedi evin içinde az gez sora yat DİE peki senin ondan sora uzama kılsalma oldu mu cuma gittim 18. Haftda da 39 mm olmuş uzunluk
minikbebeklerim Baybymucize bebeğe zararı olacağını sanmıyorum ama seni yorar. Soda bana çok fayda ediyor hemde mide yanmama iyi geliyor
Baybymucize MystryYYy benm belim dün başka ağrıdı acaba yatmaktan mı dedim kalktım şimdi geçti bazen yatmaktan da oluyor ama geçmeyince ağladım ağrısından
Nilsin Erken doğum hepimizin riski malesef kızlar duam inşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kavuşalım kuzularımıza 🤲 Bir şey sormak istiyorum size 20. Haftaları aşanlar prematüre kıyafet aldınızmı hiç bir ihtimal doğum olursa diye hazırlığınız varmı?
Nasippp Nilsin ben almam öyle canım odaklamamak lazım nasıl düşünürsek öyle olur bence ben kızıma yelek başladım yatarak örüyorum. detaylıdan sora yavaş yavaş almaya başlıcam nasıl alınıyorsa öyle alıcam erken doğsa da zaten giyindirmiyorlar gerekirse alınır o zmn ama Allah göstermesin hepsi vaktinde gelsin inş 🤲🏻
Baybymucize Nilsin canım 24.haftam bitmek üzere dün ilk defa hastane çıkışı aldım sonra üZüldüm almasamıydım dedim insan özeniyor başka şey almadım unisex aldım onuda kızım olacak ama inşallah yavrularımıza bişi olmaz tek isteğim bu
Minnaki_beklerken Nilsin ben almadim sahsen. Normal aldim hep. Allah korusun ihtiyac olursa alinir ama zaten kuvezde kalma durumu olunca kiyafete gerek olmuyor diye biliyorum ben. Normal yenidogan aldim. İnsallah eninde sonunda nasilsa giyer diye
Baybymucize Nasippp benim öyle bir becerim yok 😊annemgil 8.aya girerken ördürecek yelek battaniye en azından yattığım yerden bir uğraşım olur du
Nilsin Nasippp benimde hiç alasım yok ama nasip herşey hazırda bulunsun sonradan istenir mi diye düşündüm bir an inşallah tek istedigimiz zamanında gelmeleri zaten