iremgun VeraVrea yüklenir ya hiç endişe etmeyin. Babanıza rabbim şifa versin. biz de yalnız olacağız işe başlayana kadar bizim ailelerde farklı şehirde. Bunları düşünüp şimdiden stres olmaya gerek yok🥰
VeraVrea iremgun pek kolay değil benim de yardımcı bulmam gerek aralık gibi işe döneceğim evden calısacagım ama kime güvenip evimi açayım bilmiyorum🤷🏻♀️ Bebek şansıyla gelsin :)
Ezgiii11 iremgun dikişi attırdım 15 hafta İrem hataydaydım cok kotu setler yasadım İstanbul’da doktor buldum inşallah hersey yoluna girer kızım olcak allah nasip ederse
iremgun Ezgiii11 geçmiş olsun şifa olsun inşallah. Hayırdır ne oldu öyle? Yaa maşallah inşallah sağlıkla gelsin yavrularımız
iremgun VeraVrea valla biz de yardımcı baktık ama maalesef dediğin gibi bilmediğimiz bir şehirde çok daha zor oluyormuş. Tanıdık vs bulma şansın olur inşallah. Yoks abu devirde dediğin gibi kimseye güvenilmiyor. O yüzden annem gelecek bize de🤷♀️ inşallah:)
biyologelif VeraVrea ben dahada erken döneceğim şimdiden kara kara düşünüyorum bakıcı işini ufacık bebeğe kim bakar, biberon versem mi, emzirsem nasıl yetişirim hem bebeğe hem işe kafamda deli sorular😟
Ezgiii11 iremgun serkulaj sonra kanma oldu rahim ağzında buyuk yara varmıs ve enfeksyon doguma kadar antıbıyotık verdi doktor progestan prolotan verdi erken dogum onleyıcı ilac vermedi
iremgun Ezgiii11 erken doğumu önleyici en büyük şey serklaj zaten. Progestan ile prolotan da öyle. Daha verebilecek başka ilaç yok zaten. Yara için enfeksiyona dikkat etmen lazım bolnsu iç. Çamaşırını sürekli değiş hatta evdeysen giymeyen arkadaşlar bile vardı burada.
Llalolalaooooo nzlm45 sağol canım 🥰 sarılıgı dewam ediyor emzirmeye dün gittim uyku halinde çok emmedi durum böyle😌
Gulbeyazk Llalolalaooooo canım sarılıktan korkma bizimki de sarılık doktor uzun sarılık var seninkinde dedi 3 hafta oldu gecmedi kendini sıkma emsin yeter dedi kilo da aldık çok şükür
Llalolalaooooo Gulbeyazk oyyy maşallah ne güzel rabbim sizi ayırmasın 💙💙 aynen durumu iyiye gidiyor inşallah rabbimin izniyle güzel olacak 🌿🍀
Ezgiii11 iremgun hataydan çıktım ailemin yanına geldim zaten sıkıntılar yaaıyodum dayanmadım burda swrkulaj oldum işte
biyologelif VeraVrea bende tek bakacğaım canım annem sadece 4-5 gün dikişlerim iyi olana kadar kalacak o kadar sonra başbaşayız minikle Allah yardım eder
Babyyyymother biyologelif canim emzireceksin evde sen yokken de kasik biberonla sütünü verecekler simdiden üzülüp kendini strese sokma sanirim sende öğretmensin devlettemisin? Bir süre ücretsiz izne fln ayrilsan olmaz mi
Tubbbbbbbbb biyologelif bende ücretsiz izne ayrılacam bakalım ama annemle baya bir kalacağız çok heyecanlı anne olmak fikri 🤩
VeraVrea biyologelif biberon emzik meme üç karışık kombo yapacagım. Sadece ilk altı gün biberon vermeyin diyorlar
Sedyas Kızlar dün dikişimi aldırdım 1 gun hastanede kaldım suan evimdeyim anne olmak gercekten zormuş 🤦♀️ sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz benimki cok agrılı gectı alınırken 😔
Tubbbbbbbbb Sedyas doktorum bana da agrili olacagini soylemisti dogumu degil de dikis alma fobisi olustu 🤦🏽♀️ Simdi normal dogumu mu bekliyorsunuz ?
Hyrynur Sedyas yaaa böle demeyin çok korkuorm ilk dogumumda erken dgum oldu suni sancıyla o acıyı ayırt edemedm iki farklı acımı cekecez
Babyyyymother VeraVrea Allah şifa versin canım bende normalde ailemden uzaktayımgidecegim evime bende tek buyutecegim mecburen ise de ara vereceğim bir süre cok ufakken kimseye güvenemem sanırım. Ama dogumdan sonra daha kimseye altini bile degistirtmedim zaten otomatik olarak herseyini kendin yapmak istiyorsun 🙏
biyologelif Babyyyymother devlette öğretmenim ödemelerimizden ötürü tek maaşla imkansız malesef ücretsiz izin. Hem emse hem biberon alsa hiç sıkıntı etmem ama ilk kızım çok zor bebekti hem beni reddetti hem biberon almayınca aynı şeyleri yaşamaktan sanırım tırsıyorum azıcık. Sende mi öğretmensin?
biyologelif Tubbbbbbbbb anne olmak çok güzel büyüdükçe dahada anlamlı oluyor bebekken telaş ve tecrübesizlikten anlamıyırsun ama 3 yaşından sonra rahatlayınca sanki yoldaş oluyorsun😌
biyologelif Tubbbbbbbbb anne olmak çok güzel büyüdükçe dahada anlamlı oluyor bebekken telaş ve tecrübesizlikten anlamıyırsun ama 3 yaşından sonra rahatlayınca sanki yoldaş oluyorsun😌
Babyyyymother Gulbeyazk yaa bende aynıyım 35 günluk olduk ama 25 gundur yanımda cok duygusal geciyor hala diyorum benim yanımda misin rüya mı acaba diye 🥰
Gulbeyazk Babyyyymother durup durum ne güzel doğurmuşum diye seviyorum oğlumu bana gülüyorlar bilmiyorlar ki nasıl hasret kaldım evlada