Gulbeyazk Babyyyymother emziriyorum özellikle gece 6 ya kadar saat başı yada 45 dakka da bir ama 6 dan sonra ben uykuya yenik düşüyorum 7.30 8 da falan emiyor az bi uzasa aralığı sanki sapsarı oluyormuş gibi geliyor bakalım yarın sarılığa baktircaz
Babyyyymother Gulbeyazk bende sık sık emziriyordum ama çok kusuyor artik 2 saate çıkardım bu kusmayla nasil baş edeceğim bilmiyorum 🤷♀️ inşallah geçer canim sariliginiz
VeraVrea biyologelif doktor sordu ne istiyorsun diye, sezeryana yakınım ben oyle saatlerce bağırıp çağırarak yıpranmak istemiyorum dedim😅 tabi belli değil gidişata göre bakarız diye anlaştık
biyologelif VeraVrea hayırlısı olsun ama bence normal en güzeli zaten açılman 4 cm geçmezse epidural falanda yapıyorlar prenses doğum dedikleri☺️Tabi bebişler sağlıklı sıhhatli olsunda bizler için çok farketmiyor doğum şekli en azından benim için
Tubbbbbbbbb biyologelif inş hep dua ediyorum hepimiz için 🤲🏼 Senin ilk doğumun normal mi olmustu cnm serklajlı mıydın onda da ?
biyologelif Tubbbbbbbbb benim biraz karışık. İlk kızım normal oldu böyle bir sorunumda yoktu. 2. Gebeliğimde birden rahim ağzı kısalığı oldı acil dikiş atıldı fakat enfeksiyon sebebiyle 2 hafta içinde doğum oldu doktor yaşam sansı artsın diye sezeryan yaptı. Ama kaybettik malesef. Bu gebeliğimde erken dikiş atıldı şükür bugünlere geldik. Buda mecbur sezeryan olacak
Gulbeyazk Babyyyymother azaldı baya canım bizimki de iki gündür kusmaya başladı yarıyor artık sütler kontrole gittiniz mi peki
nzlm45 Tubbbbbbbbb dikkat edin pskojik olabilir, geçen bayram doktorum yoktu ya bişee olursa diye çok evham yaptım sancı olmuştu ama pskojik ti şu an düşününce, o yüzden düşünmemeye çalışın
Tubbbbbbbbb nzlm45 çok haklısın evham yaptık mı zaten hemen bir yerden agrı giriyor dediklerini yapacam cnm hepimize ferahlık esenlik diliyorum ❤️
iremgun nzlm45 hiç yok valla 🙈 o kadar yorulmuşum ki 9 gün kalkmadan yatacağım dedim hala yatıyorum güzel sevdim ben tatil işini😃
nzlm45 iremgun bizde yatmaktan yorulduk 😂 bnde Bi elbise aldım makyaj yapıp evde Bi iki foto çektireceğim planım bu. Bu sıcakta hiç yatlmıyor ben hiç terlemeyen Bi insandım, şimdi çöle düşmüş mecnun gibi dolanıyorum gece elimde yastıkla sağa sola 😂
Tubbbbbbbbb Ozgerginn biz de ilk 3 ay düşük riski vardı daha sonra da serklaj doğuma kadar yasak 🤷🏽♀️
Mabelbebek Kader arkadaşlarım günaydın hepinize. Bayramınız mübarek olsun. Benim bu bayramım biraz buruk geçiyor hastanede olduğum icin. Ama olsun güzel günlere cefa çekilmeden varılmıyor. Hepinizi çok öpüyorum 🌸
iremgun Mabelbebek iyi bayramlar canım💕 olsun yeter ki bebişler sağlıklı olsun. Bizim de olduğumuz şehirde kimse yok Benim ailem başka eşimin ailesi başka şehirdeler. Seneye pandemisiz ve yavrularımızla güzel bir bayram geçiririz inşallah biz de🤗😘🙏 sen de biz de inşallah 37leri göreceğiz🙏
Rceyda Mabelbebek hepimizin bayramı kutlu olsun canm herşey bebekler için🙏🏻 Onlarla brlkte nüce bayramlar görelim.