biyologelif Kızlar merhabalar, bir şey soracaktım. Ayak şişmeleriniz var mı? Benim önceden olmazdı ama bu ara yatsam bile fayda etmiyor. Yürürken ayaklarıma aşırı yük binmiş gibi acımalar hissediyorum sizlerde de böyle mi?
VeraVrea biyologelif acı değil ama şişme var. Ende. Normalde uzun ince ayaklarım simdi uzun ve geniş 🤦🏻♀️ Az kaldı gececek insallah.. ayakları havaya kaldırmalı biraz ilk serklaj oldugumuz zamanki gibi ama artık sırtüstü yatılmıyor 🤷🏻♀️
Tubbbbbbbbb biyologelif bende de ellerde var aynı durum masaj yapıyorum ellerime soğuk suya daldırıyorum biraz rahatlatıyor
biyologelif VeraVrea evet hayırlsıı ile şu 2 haftada bir geçse. Senin doğum şeklin belli mi normal ? Sezeryan?
VeraVrea biyologelif doktor sordu ne istiyorsun diye, sezeryana yakınım ben oyle saatlerce bağırıp çağırarak yıpranmak istemiyorum dedim😅 tabi belli değil gidişata göre bakarız diye anlaştık
nzlm45 Kızlar yarın bayram malum, ve biz evde istirahatteyiz, bebeğim sağlıklı karnımda diye çok şükrediyorum ama çok da dıygusalım, bayramda evde eşim ve ben olacağız ailermzin yanına gidemeyeceğiz diye, sizde de aynı duygusal durum var mı
biyologelif nzlm45 evet ne güzek ben sadece kızımlayım . Eşim kendi evimizde çalışıyor gelemiyor ailem memlekete gitti. İlk defa bir bayramda bu yalnızım. İnşallah doğurmam🤓
Tubbbbbbbbb nzlm45 ay valla benm eşimde kurban işlerini halletmeye gidecek kendi ailem de uzakta yakın arkadaşımda kalacam 2 gün bakalım dünde fena agrılarım vardı birşey çıkmadı şükür ama sanki heran gelecekmiş gibi hayırlısı 🤲🏼
iremgun nzlm45 hiç yok valla 🙈 o kadar yorulmuşum ki 9 gün kalkmadan yatacağım dedim hala yatıyorum güzel sevdim ben tatil işini😃
nzlm45 Tubbbbbbbbb dikkat edin pskojik olabilir, geçen bayram doktorum yoktu ya bişee olursa diye çok evham yaptım sancı olmuştu ama pskojik ti şu an düşününce, o yüzden düşünmemeye çalışın
Gulbeyazk Babyyyymother emziriyorum özellikle gece 6 ya kadar saat başı yada 45 dakka da bir ama 6 dan sonra ben uykuya yenik düşüyorum 7.30 8 da falan emiyor az bi uzasa aralığı sanki sapsarı oluyormuş gibi geliyor bakalım yarın sarılığa baktircaz
Babyyyymother Gulbeyazk bende sık sık emziriyordum ama çok kusuyor artik 2 saate çıkardım bu kusmayla nasil baş edeceğim bilmiyorum 🤷♀️ inşallah geçer canim sariliginiz
biyologelif VeraVrea hayırlısı olsun ama bence normal en güzeli zaten açılman 4 cm geçmezse epidural falanda yapıyorlar prenses doğum dedikleri☺️Tabi bebişler sağlıklı sıhhatli olsunda bizler için çok farketmiyor doğum şekli en azından benim için
Tubbbbbbbbb biyologelif inş hep dua ediyorum hepimiz için 🤲🏼 Senin ilk doğumun normal mi olmustu cnm serklajlı mıydın onda da ?
biyologelif Tubbbbbbbbb benim biraz karışık. İlk kızım normal oldu böyle bir sorunumda yoktu. 2. Gebeliğimde birden rahim ağzı kısalığı oldı acil dikiş atıldı fakat enfeksiyon sebebiyle 2 hafta içinde doğum oldu doktor yaşam sansı artsın diye sezeryan yaptı. Ama kaybettik malesef. Bu gebeliğimde erken dikiş atıldı şükür bugünlere geldik. Buda mecbur sezeryan olacak
Gulbeyazk Babyyyymother azaldı baya canım bizimki de iki gündür kusmaya başladı yarıyor artık sütler kontrole gittiniz mi peki
Tubbbbbbbbb nzlm45 çok haklısın evham yaptık mı zaten hemen bir yerden agrı giriyor dediklerini yapacam cnm hepimize ferahlık esenlik diliyorum ❤️