Kelebekler Nasippp randevu alırken bana hemsire yemek ye de gel dedi nst yaparız bu hafta dedi bebeğin hareketleri takip ediliyor aynı zamanda sırf hareket etmiyo diye 3 kez arka arkaya nst bağlanan olmuş bi posta okumuştum 🤦🏻♀️ Ufaklıklar eve gidince hareket etmeye başlarlar kesin 😅
Nasippp Kelebekler kız yedim gittim geçen yemedim girdim nst ye gayet iyiydi 😀 bende iki kez girdim muz salata 2 meyve suyu 1 şişe su bir çikolata yedim 🤣🤣
Kelebekler Nasippp bende giderken yücem yanımda da bi şeyler götürcem 😁 maksat yemek olsun fırsattan istifade zaten ağzım hiç durmuyo bi de orda yiyim
Nasippp Hnfmhmt Emlyyyy Kelebekler kızlar sancım çıkmadı şükür altta batma oluyor dikişlerimi hissediyorum sanki dedim normal dedi doğuma yakın olr bu şikayetler dedi. Uzunluk 40 mm dedi 🤷🏻♀️
Emlyyyy Nasippp canim visne suyu icseydin aklinda bulunsun hareketleniyorlar . simdi nasilsin ne dediler
Nasippp Emlyyyy canım bu gün crp baktırdım 0.73 çıkmış aile hekimi dio idrarda çok enfeksyon var toz şaşe kadın doğuma göstersin Muhammed beye attım dün bişey yok dedi anlamadım ki
MystryYy Kizlarr buzi bugun emzirme için cagrdilar iyi geçerse uyum odasina alcaklarmis dua edin kavusum yavruma artık 61. Gun 🤲
Nasippp MystryYy canım inş emecek uyum sağlayacak Allah’ın izniyle rabbim bu hasretinize bu gün kavuştursun sizleri 🥰🤲🏻
Ummu32 Arkadaşlar kan tahlilimde bazı değerlerim yüksek çıkmış karbonhidrat diyeti yapmam lazımmış doktorumun sekreteri aradı söyledi. Ne yapmalıyım neler yememeliyim bilginiz var mı biraz İnternetten araştırdım ama size de sormak istiyorum 😊
Suzii-90 Ummu32 patates makarna beyaz un beyaz ekmek falan yeme canim patlamış mısır falan onların da karbonhidrat değeri yüksek
Ummu32 Nasippp fazla değildi en son canım ama bilemedim bende ya yine kontrolüm yaklaşıyor sorarım doktora. Hastaneye gidene kadar da beslenmeme dikkat edeyim en iyisi 🥰
Ummu32 Suzii-90 canım suyum fazla olsa kontrolde söylerdi hepsi normaldi en son sekreter değerler iyi ama bazı kan değerlerin yüksekmiş sıkıntı edilecek bişey değil ama yine de karbonhidrat diyeti yap demiş doktor. İdrar enfeksiyonu felen normal çıkmış şükür 🥰🤲 ama anlamadım bir hafta sonra yine gidicem detaylı sorarım doktora. Gidene kadar da sizin dediklerinize dikkat ederek besleneyim en iyisi 🥰
Suzii-90 Nasippp 40 de 40, haftalar ilerledikçe yükseklere dikelim gözümüzü bende gittim bugün aşı oldum 2.doz tetanoz bebisimin kalbini de dinledik minnoşum benim ☺