sinannuray Nasippp ben o kadar bağırmışım ki annem demiş ben o kadar doğum yaptım böyle bağırmadım neden bu kadar bağırıyor ebe de demiş çok nazlı kizin ama doktor dedi hakli asla dışarı alınacak gibi değildi çok sertti özel bir klinikti demedi bana bunun kolay yöntemi var diye herkez para derdine düşmüş
Nasippp sinannuray rahim filminde rahim dışarı mı alınıyormuş 😩 ben ilaç verilip film çekiyorlar die biliyorum ama sen uyanık mı oldun canım
sinannuray Nasippp uyanıktım uyuşturmak için iğne yapmıştı galiba ama fayda etmedi eski usulmus canım şimdiki yöntemlerden farklı 12 sene falan oldu tabi bu kadar bilinçli değildik herşeyi internetten araştırmıyorduk şimdi olsa asla izin vermezdim
Nasippp sinannuray ben 2019 da çekilmiştim ben dayanamam bildiğim için anestezili çektirirdim ki uyandığım da bile ağrım vardı🤦🏻♀️
Suzii-90 sinannuray rahim filmi alttan basınçlı ilac verilerek yapiliyo canim tiplere bakılıyor ve evet rahime rahim ağzına yapılan işlemler böyle yapıyor cok fazla işlem görünce rahim ağzındaki kaslar gevsek oluyo açılmaya müsait oluyo yani
Emlyyyy Nasippp insallah Canim oyle gözüküyor dikis alındıktan sonra 38 e kadar normal olursa olmazsa doktorla konuşurum diyorum bekledikce panik oluyoru.
vuslatim34 Nasippp canım seni gördüm rüyamda. Hayır olsun inşallah. Kızını kucagına almıştın hatta 7 aylıkta hamileydin . Benim yanımda gelmiştin ben tüp bebk için tedaviye gidiyordum sende detaylı bakılmaya gelmiştin. değişikti 😁😁
Nasippp vuslatim34 ya canım ne güzel rüya 🥰 rabbim hayra çıkarsın 2. Hamileliğimi yaşıyorum sanırım rüyanda ☺️ Rabbim bu evladımı sağlıcakla almamı nasip etsin inş detaylıya gerçekten sen gidersin rabbim nasip etsin sana müjdelesin inş 🥰ismin ne dua edicem ismen ☺️
Nasippp vuslatim34 ee ismini değiştiröişsin tanıyamadım 😂allahım yarabbim resmen trollendim tanıyamadım 🤣
vuslatim34 Nasippp doğrudur canım. Hatta bebişin altını pisletmişti söylene söylene temizledin. Dedim bak bu kızı çok bekledin bagırma çocuğa 😂😂
Toprakdag Kızlar muayene ye gittim bebek kilosu 2025 çıktı 32+2uyumlu gösteriyor kilosunu. Doktor sıkıntı yok kilosu önemli değil dedi ciğer geliştiriyor dedi bilemedim bebeğin pozisyonu da değiştirebilir dedi rahatlattı ama ne bileyim niye böyle çıktı
Nasippp Toprakdag bebeğin pozisyonu gerçekten etkiliyormuş canım kanalda değil demi? Geçen gittiğinde nasıldı kilosu?
Emlyyyy Toprakdag canim sen de benim gibi telas yaptin yapma inşallah benim ki dee 33+3 de 2050 gr çıktı az kilo almıştı gecen devlete gittigimde kilo söylemedi de haftasiyl uyumlu demişti yani minyon olacaklar galiba
Toprakdag Emlyyyy gerilemiş görünüyor 2046 dan 2025 e gelmiş 1haftada. Gerçi doktorum senden 4kg bebek beklemiyorum dedi en fazla 2500 olur dedi 🤔