Nasippp MystryYy ay inş canım ya sende kavuşsaydın kuzuna Allah’ın izniyle ☺️ Hepimiz çok mutlu olucaz 🥰
28umran52 Nasippp 32 haftada 3 gün oldu iste canım şimdi 34 haftada gel dedi geç bi süremi canım bazıları çok geç diyo
Nasippp 28umran52 hayır canım iyi bende pazartesi gidecem bide 34 ben zaten başından beridir 2 haftada gidiyorum kilosu kaç çıktı canım
June Nasippp Yaa nasip , ay böyle de komik oldu nickname nasip olunca 🙈 Şey dicem yaa pazartesi sen de sorar mısın doktoruna bu normal doğum riski var mı bize??? Ben de inşallah yarın stresten sormayı unutmazsam sorarım benimki ne dicek bakalım
Nasippp 28umran52 Canım çok takma bence abez bi kilo problemi yok arayı kapatır veya minyon bebeğimiz olur ☺️ Burada bakıyorum kimi dr az diyor kimi haftasıyla uyumlu anlamıyorum valla senin dr bişey dedi mi?
Nasippp June 😂😂 olsun gülmeye ihtiyacımız.var 😂 canım sorarım ama benim özel dr merkezde şuan yol uzaklaığından ötürü devlet hastahanesinde devam ediyorum sorarım cevap verirse haber ederim muhakkak ☺️
28umran52 Nasippp Daha iyi olabilirdi dedi ama kordonunda tek damar yok o halde biraz daha yediğine dikkat et dedi canim
Nasippp 28umran52 yumurta tahin pekmez kaşar muz nesguik de aldırdığını duydum bende yedim bu ara yiyemiyorum bitti de benim arkadaşımın da 3 damardan 1 si yoktu çocuk sağlıcakla doğdu ☺️
28umran52 Nasippp çok şükür sağlığı Iyi ama gelişimi yavaş biraz muz süt ceviz kuru incir yiyorum nesguik hiç duymadim
Emlyyyy Nasippp bende ameliyathanede biri elimi tutsun diye ağlıyordum 😁cikinca da bebeğimi aldılar benden yogun bakıma götürdüler diye aglamisim😇
Nasippp Emlyyyy bende aynı ağlayarak sordum bide Muhammed’e canım sıkılmıştı ben ağlıyordum o da pek neşeliydi şarkı mırıldanıyordu 😂 ya adamlar çok rahat yani gerçekten sinir olmuştum 😆 inş gerçekten doğuma gidip mutluluk göz yaşı dökelim ☺️
June Emlyyyy Ben de bir keresinde kürtaj sırasında yanımda duran bi adamın elini tutuvermiştim birden uzanıp 😬artık hemşir miydi anestezi uzmanı mı kimdi hiiiç fikrim yok. Elini tutup uyumuştum 🙈