Nasippp Smctn haklısın canım keşke görelim o haftayı doğurmaya razıyım valla hep bi tetik üstünde yaşıyoruz 🤦🏻♀️☺️
Smctn Nasippp görürsün canım merak etme ben çok umutsuzdum sadece dikiş tutuyor ben 37 hafta yi gördüysem sende görür sun
Nasippp Kelebekler canım düşünme bende okuyunca kötü olmuştum ama eğer yaşayacağımız varsa doğduktan sora da olan olur rabbim göstermesin kimseye o acıyı 🥺
Kelebekler Nasippp amin kuzum rabbim kimseye göstermesin 🤲🏻 O hastaneye iki kişi girip üç kişi çıkarsın rabbim tüm anne babaları🤲🏻😊
Menekse22 Nasippp Amin canim dualarınızda beni de unutmayın nolur su sancilarim agrilarim biraz olsun dinsin
Seyda652 Gulbeyazk doktor illede yaptıralım dedi ultrasonda sıkıntı cıkmadı kan sonucunu bekliyoruz çıkar cıkmaz serklaj yapılacak bakalım beklemedeyim suan
Kelebekler sinannuray aynen öyle önce sağlık sonra alınır hepsi inşallah bizler bile doğduğumuzda neyimiz varmış eski tahta beşiklerde büyüyordu evdeki tüm kardeşler olur gider sağlıkla bi kucağımıza alalım da evlatlarımızı inşallah 🤲🏻
Kelebekler Suzii-90 öyle öyle nasibi varsa her şekilde olup gidiyor rabbim tüm annelere ve bebeklerine güç kuvvet sağlık versin inşallah 🤲🏻
sinannuray Menekse22 kaçıncı haftadasın benim de öyleydi en son makat da baskında eklenince daha fazla dayanamadım 30 da geldi oğlum sadece serum mu veriyorlar endol fitil nidicart da çok etkili
Menekse22 Toprakdag yatmaya da ağrılara da razıyım ama bu denli ağrilarim sancilarim varken sakin kalamiyorum 😔
sinannuray Menekse22 korkma bu kadar benim ilk serklaj da da dogurana kadar çektim bu ağrıları ama çok şükür 36 ya kadar dayandı
Nasippp Menekse22 burada herkes duamda canım rabbim özellikle senin ağrı acılarını dindirsin inş 🤲🏻 Dikişlerini hissediyor musun sende
sinannuray Menekse22 evet canım 3 kere oldu hastanede yattım enson 30lu haftalarda makat. ağrısı eklendi 2 gün yattım hastanede kendimi iyi hissedince çıktım evdeki ikinci gün suyum geldi 30+5 doğum yaptım
Menekse22 sinannuray acaba makat agrisi hic mi normal degil ,genisliyordur belki diyorum.cunku bi haftadır falan var bu agri.Allah korusun kötü bisi olsa şimdiye olmaz miydi