Baybymucize Minnaki_beklerken evet Doğum olunca uyanınca yanında olmaması çok zor iyi mi iyi mi diye sorarken bittim 5saat acı ve titremekten kendime gelemedim Allah’a şükür Yanımda yoğun bakım önünde tanıştıklarımız ağlaya ağlaya sütümü kestirdim iki yudum çıkıyor kızım emmiyor kendime çok kızıyorum taşıyamadım bide sütümle doya doya besleyemiyorum ne biçim annemgil diye üzülüyorum
Nasippp Toprakdag anladığım kadarıyla kayıplarından sora 1. Bebeğinde serklaj olmuş 2. Bebeğinde ne dikiş ne yatma 38. Haftada doğum yapmış 3. Gebelikte de tekrar dikiş ve yatış olmuş
MystryYy sinannuray benimde kızım oldu cnm 1440 gram dogdu. Kovidden dolayi almiyorlardi. Ama ben cok isrsr ettim kovid testi yapip gorim dedim doktorda tamam dedi artik 40. Gunumde ilk kez kizimi kucgma aldim daha sonra 43. Günümüzde daha sonra 49 gün de aldim . Doktor bugün bana bebegn yanina girmen bebege iyi geldi daha sık gir surec hizlansin dedi. Pazartesi nasipse giricem insallah rabbm yavrularimiza saglkla kavusmayi nasip etsin. Bizde beslnmede sorun yasadik kızım midesi sindirmedi ozel mama alndi ondada bir sure sknti ysandi simdi tekrar az az deniyoruz ins başarılı oluruz. Sende cok zorlu gebelikler kayiplar yasamissin bende ilk gebelgmde kayipla sonuclandi oğlum karnimda kalbi durdu 29 haftalikti. Sonra 7 ay snra gebe kaldm kiizima . Oda riskli gecti hep kanmaa vs aniden acil serklaj zordu.
sinannuray MystryYy kimseyi almıyorlarmış benim doğumdan önce testin yapıldı temiz dedim ama almadılar neyse iyi olsunda ben resmine de raziyim senin çok fazla kalmış belki de o yüzden girmeme izin veriyorlar bizede 1 ay kalır dedi ama inşallah o kadar uzamaz daha 5 gün oldu ama yanimda olmasını koklamayi çok istiyorum senin de sınavın zor olmuş sabır çok güzel meyvelerini veriyor canim insalalh en kısa zamanda ikiside cikar
Caglacmrt Baybymucize evet canim cikti,gecen hafta cuma taburcu edildik,cok sukur iyiyiz,sen nasilsin ne durumdasin,bayadir takip edemiyorum buralari,yogun geciyor zamanim
Meva_54 Suledvc Maşallah bu haftalara gelene kadr sizde böyle diken ustundemydnz😇 elhamdülillah her an doğum yapablrsnz ne güzel .. acidimi peki alırken dikis
Suledvc Meva_54 bu haftalara geleceğimi düşünemiyordum bile ama çok şükür geldik 30 dan sonra geçmek bilmedi günler 😅 dikiş alınırken de biraz acı oluyo tabi dayanılmayacak gibi değil neyseki çok uzun süren bi işlem değil
Meva_54 Suledvc Allah bizede nasip etsin inşallah ya .. her gün saat 12 yi geçince bi seviniyorum bi mutlu oluyorum .. şükür etcek ne çok şeyimiz var .. Elhamdülillah 😇 sende hayrlisyla tek avazda bebeğine kavuş inşallah 😇
Menekse22 sinannuray benim de makatta baya bi agri var bikac gündür ama bugun doktor sikinti yok dedi ben de cok korkuyorum 🙄
sinannuray Menekse22 nst de sanci çıkmıyordu ama aşağı tarafta aşırı baskı vardı rahimde kısalmıştı 2 gün hastanede yattım tedavi iyi geldi eve döndüm 1 gün sonra tekrar başladı aslında makatta ağrı da bir doğum belirtisi eğer geçmezse tekrar gidin kaç haftaliksink
Menekse22 Suzii-90 o zaman piyasada yoktu canim. Simdi biraz daha düşmüştür sanirim ama hibor da biraz pahalı bi ilac
Suzii-90 Menekse22 anladım canim özellikle mi hibor verdi doktorun ben hepsinin içeriğini ayni diye biliyorum
Menekse22 Suzii-90 sanirim hibor oksapara gore daha ince uçlu iğnesi var. Onun haricinde bi farki var mi bilmiyorum canim ama sanirim yok.
sinannuray Toprakdag 2012 doğumlu oğlumda serklaj var 36 haftalık 2014 doğumlu oğlumda serklaj yok 38 haftalık yeni doğanda serklaj var 30 haftalik
Toprakdag sinannuray şaşırdım aslında serkilaj sonrası serkilajsiz doğum olmasına bana doktor ikinci de erken atacağız dikişi demişti… Neye göre karar verildi atıldığında ve atılmadığında
MystryYy sinannuray ben grmeden once hemen test yaptırıyorum bekletiyolar test sonucu cikiyor oyle aliyorlar her gune ayri test anlicagin. Evet bizede doktor ilk doğduğunda 1yada 1 bucuk ay kalir dedi. Aslnda her seyimiz ine cika düzeldi ama beslnmede surekli sknti yasadik.o yuzden taburcu olamadik bakalm ins buda geçicek inaniyorum Alah büyük birbirmize bebeklerimiz cikti diyede haber vermek nasip olsun inşallah 🤲
Smctn sinannuray bende normal doğum istedim dr. Olmaz dedi sezaryan olacağım Inşallah sizde sağlıklı bi şekilde bebeğinizle evinize dönersiniz
sinannuray Smctn aslında bizim gibi durumlarda normal doğum kısa ve kolay oluyor ilk serklaj da normal doğum yapmıştım bu serklaj neye gore attılar bilmiyorum ama kesinlikle bilgilendirmeleri gerekiyordu atmadan önce sezeryan çok zorlu süreç normal doğum olsa şimdi ayaktaydim
Smctn Nasippp artik yatmıyorum canım bi rahatlama geldi 😄 tam 5ay yattım yemeğimi ütümu kendim yapıyorum bebek alisverisi içinde disari ciktim çok şükür bisey olmadı hazırlıklar tamam darısı sana ve burdaki tüm arkadaşlara inşallah
Nasippp Smctn maşallah subhanallah rabbim nazarlardan korusun😋🤲🏻 Geçmez dediğimiz günler gelip geçiyor şükürler olsun 🥰
sinannuray Toprakdag bütün doktorlar da şaşırıyor ama gerçekten bebeğim çok küçüktü ve ben çok ağlıyordum allahın mucizesi işte hamileliğin gidişatına göre gerek görülmedi çok ağır iş yapmadım ama yatmadım da yani