Suledvc Nasippp kullanıyorum magnezyum devam edeceğim arada da maden suyu içiyorum iyiki hatırlattın valla bugün içmemiştim daha 😊
Emlyyyy Nasippp kendime çanta hazırlamıştım canim Bn ne olur ne olmaz diye inşallah bu hafta sonu hastane çantasını hazır edicem inşallah 😆 kızımın hastaneye götüreceğim kiyafetleride kilitledim inşallah sag salim çocuklarımıza kavusturur hepimiziiii 😇
Nasippp Emlyyyy bende valize koydum herşeyi gelecek olanlar aşacaklarım var onları da halledince koyucam bende aynı hepsini ayrı ayrı kilitli poşetlere koydum amin canım ya hayırlısı ile bu ayı da bi atlasak
Nasippp Emlyyyy kaç oluyorsun ay sonun da vakti dolmuşsa gelsin 😃korkma şuan hiç doğum korkusu yok sona doğru korku oluşur bende
Menekse22 Nasippp fiyat cok iyiymiş sizin. Ben kan sulandirici hibor kullaniyorum.2 ay önce aldik 45gunluk kullanim icin 2400 lira odedik
Suzii-90 Menekse22 canim rapor cikartsaydin keşke hastanede ben 9 kutu aldım 3 ay kullandım 256 lira verdim o zaman ama tabi rapor çıkarana kadar da para verdik ikiyüz küsür 1 kutu rapor olunca rahatladım doktor yazınca da uygun oluyo diye biliyorum
Menekse22 Nasippp benim de raporlu kuzum ama benim ignelerimin bittiği an bi yokluğa dustu iğneler.simdi ne durumda bilmiyorum.ama hibor oksqpara gore daha pahalı bi ilac