Dgull Pinkchemistry amin kuzum Allahım analı babalı büyütsün. Darını bizlere nasip etsin. Dikişini aldılarmı çok acıdımı 🤦🏻♀️🙏🧿🧿❤️❤️
Emlyyyy Toprakdag canim bisey sorucam sana senin bebek karninda toplaniyordu ya benimde toplanmaya basladi 1 saat icinde 2 def oldu cok sert oluyor toplandığı yer sanci mi oluyor bu
Suzii-90 Pinkchemistry masallah canim ağrılarda gecer insallah bi an önce darısı başımıza artik insallah su gibi geçsin bizim zamanimizda
Suledvc Pinkchemistry Allah analı babalı büyütsün gözün aydın inşallah bizlerde görürüz kucağımıza aldığımız günleri 🙏🏻
Suledvc Kızlar bende dikişimi aldırdım bugün çatalda 10 dakika bile sürmüyo biraz acısı var ama sonra bişey kalmıyo doktor nst ye baktı çok az sancı var dedi eve gönderdi bi sıkıntı olmazsa Pazartesi gelin mutlaka dedi bakalım ne zaman gelecek 😅
Nasippp Suledvc hadi gözün Aydın canım. açıklık varmıymış peki… sancı 40-50 lerde olunca mı oluyor ben geçen girdim 140-150 o civarındaydı sancı yok dedi
June Suledvc Hadi geçmiş olsun. Ben de 36+1 im haftaya çarşamba dikişi alcak çok gerginim çok korkuyorum 😑😑😑
Suledvc Nasippp bende ikinci kez girdim anlamadım tam doktora da eşim gösterdi ben yoktum ama eve geldiğimden beri çok kasılma var bi yerde toplanıyo bebek göbeğim taş gibi oluyo
Suledvc June ben de çok gergindim o yüzden kastım kendimi galiba 😬 öyle dayanılmayacak bi ağrı değil o anlık gelip geçiyo
Suzii-90 Kizlar bulunduğunuz şehirlerde kan sulandirici igne oksapar 0.4 luk bulabilen var mi ya kalmamış ne eczanede ne de depolarda
Nasippp Suzii-90 canım ben 0.6 kullanıyorum da eşim yarın sorsun eczaneye erkeden haberimiz olsaydı çarşıdayken sorardı şuan elinde var mı iğne yada ben. Sana bizim buranın nöbetçi eczanesinin nosunu vereyim bi arayın sorun vardır burada die düşünüyorum direk kargolarlar varsa
June Suzii-90 Bizim aldığımız eczanede var genelde oluyo. İstanbul Tuzla’da. Lalezar Eczanesi 552 631 91 00
Suzii-90 Nasippp eczaneden 2 tane vermişler biri geri götürmüş Allah razı olsun nöbetçi eczanelere soruyo bakalım bulmaya çalışıcam demiş eczacı bulsam 9 kutu birden alicam raporum var en fazla 9 kutu veriyolar o da bana doguma kadar yeter
Nasippp Suzii-90 tamm canım inş bulur bulamazsanız yaz sorduralım burada bizde hep alırken 2 aylık alıyoruz daha yeni aldı eşim de 265 ₺ ödeme yapıyoruz biz
Nasippp Suzii-90 canım özel konuşmayı kaldırmışlar sanırım buradan yazayım Derya Eczanesiyol tarifi Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı No:212/A Oltu 0 (442) 816-38-08
Suzii-90 Nasippp rapor çıkarsaydin ya canim 9 kutuya 256 tl vermiştim 3 ay önce Tamam canim bi bakalim da olmadı artık oraları Arıcaz bide enox falan var ya onlar da olabiliyor dimi oksapar bulamazsak
Nasippp Suzii-90 oluyor canım içeriği aynı canım raporlu hali o da katkı payı imiş ben gebeliği öğrenir öğrenmez reçetesiz almıştım o zmn 2 kutuya 4 iğne yani 135 vermiştik
Menekse22 Nasippp fiyat cok iyiymiş sizin. Ben kan sulandirici hibor kullaniyorum.2 ay önce aldik 45gunluk kullanim icin 2400 lira odedik
Nasippp Emlyyyy 😅 ya bende hiç bilmiyorum ilk defa girdim nst ye kimseye de sormadım 😂 iyi mi peki kalp atışı 😂
Nasippp Emlyyyy sen nasılsın canım hafta ilerledikçe sanki alt kısma baskı hissetmeye başladım baskı derken batma dikiş mi aceba 🙄