Suzii-90 Ayse-38 canim hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin size bağışlasın yavrunuzu enfeksiyonun yukselmesi normal bu durumda kese delik oldugu için enfeksiyona acik vücut insallah sizin için hayirlisi olur Allah yar ve yardımcın olsun insallah
nzlm45 Nasippp mesajları okurken yanlış oldu galiba 😂ama bende serklaj olacağım yakında buralardan bilgiler topluyorum
Menekse22 Kizlar sancim yok ama gobek altim sertlesiyor .Bi de aşağıya ve makata baski var sanki büyük abdestim var gibi 😔 normal mi sizce yarin 29 hafta olcam
Glbngrsy Gulbeyazk eray hoca bana da 12.haftamda serklaj yaptı.şu an 34.haftadayım çok şükür.. İçini ferah tut Eray hocam candır. Cok sağlam atıyor dikişi. Ama ben hep yattım valla tuvalet harici kalkmadım. Rabbim hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin.
Mel-in7dain Glbngrsy merhaba, bende de rahim ağzı yetmezliği var ve nasipse bu gebeligimin takibini Eray hoca ile yapmak istiyorum. Sürecinizi vaktiniz olursa yazar mısınız?
Gulbeyazk Glbngrsy Bende yatıyorum genel olarak ama arada ev için de yürüyorum çünkü belim çok ağrıyor eray hocamız çok uğraştı önceki reklamdan çok yırtık varmış ama bu iyi oldu dedi bakalım nasip gerisi mevlam ne yazdıysa onu yaşarız
Pinkchemistry @Nasippp adet günlerimde genelde hic agrim. Olmaz hatta adet oldugumu anlamam bile 2 kere bi sancim oldu unutmadigim. Onun disinda olmamıştı valla. Insan yaklassa da heyecanlaniyor:)
nzlm45 Nasippp ben daha önce oldum 11 haftalık makesef o sırada maddi manevi sıkıntılar oldu 21 de kaybettim herşey güzel giderken şimdi tekrar kaldım 1.5 yıl sonra inşallah bu kez umutluyum
Nasippp nzlm45 geçmiş olsun canım Suyun falan mı gelmişti? Hafta baya erken olmuşsun benim de ilk serklaj ım umarım sonra ki gebeliklerde gerek olmaz 🤲🏻
nzlm45 Nasippp evet aniden suyum patlamıştı. Biraz da enfeksiyon vardı galiba cep yüksekti ama doktor serklajlı olanların her zaman enfeksiyonu olur dedi o zaman. Şimdi zorla da olsa antibiyotik yazdıraxağım
Nasippp nzlm45 benim de 18. Haftadan beridir vardı 30. Hafta da biraz normale düştü ama bu zamana kadar hep antibiyotik kullandım ben crp yükselmiyprdu wbc ve idrar yolunda. Vardı sakın ihmal etme kullan zorla da olsa yazdır ilaç
nzlm45 Nasippp öyle yapacağım çpk ayıp olmazsa size birşey soracağım. Taharet konusunda. Günde abartmıyorum 50 kere tuvalete çıkıyırumdır. Her seferinde önce yıka sonra kurula derken acaba oranın florasına da mı beter zarar veriyorum acaba
Dgull Nasippp bende iyi olmaya çalışıyorum allahın izniyle yatmaya devam 🙏🧿 29+2 olduk bizde allahın izniyle