Suzii-90 Nasippp olur canim fitil bu vücut ihtiyaci olan kadarını aliyo az akmış cok akmış önemli değil onlar başka sıkıntılar olmasın insallah
Pinkchemistry @Suzii-90 hepinize dua edicem.. Sabah ağrılarım geçti perşembe sabahını sabırsızlıkla bekliyorum 🙏 insallah size minnosumla fotomu atarım hepimize umut olur😇
Pinkchemistry @Nasippp canim duzenli degildi gece biraz zorladı sabah geçti cok şükür 🙏 şimdi beklemedeyim ins persembe sabahını bekliyoruz hepinize dua ediyorum minnosumu kucagima alayim hepinize dua etmeye devam ediCEZ😇
Nasippp Pinkchemistry maşallah canım gün yaklaşmış bile olsa insan bi endişeleniyor değil mi☺️ Canım bişi sorucam adet günlerinde ağrı falan yaşadın mı bu zamana kadar
FatosEngin MystryYy 1300 Gr doğdu canim şuan kilosu aynı değil ilk kilo verdirdiler ama enfeksiyonumuz var biraz beslenemiyor damardan besliyorlar birazda hızlı nefes alıyor bebeğim ama bunlarada şükür Allah’ım beterinden korusun inşallah
Ayse-38 Nasippp suyum zaten gelmistiya kuzum 2 hafta once. Sonrada az az geliyodu. Enfeksiyon yuksek çıkmış riske atamam ikinizide dedi doktor. 😥
Nasippp Ayse-38 biliyorum canım da dedim yoksa kontrol Altan mı alınmadı Hangi değerlerin kaç biliyor musun canım ya allah yardımcın olsun bebek kaç kg şuan
Hnfmhmt Ayse-38 canım benim bol bol dua ederiz sende doğuma girerken bol dua et insallah çok güzel geçer her şey 🙏🙏🙏🙏
Ayse-38 Nasippp bebek 1 kiloyu gecmis enfeksiyon 190 cikms. Zaten 2 gundur nst de sancim vardi dun gece hele baya uyutmadi beni cok kötüydü
Toprakdag Ayse-38 1kg tamamlamis çok şükür doktorlar en iyisini bilir sende korkma sakin duam seninle Allah ın izniyle yarın güzel haberler ver bize kuzum 🤲
Suzii-90 Ayse-38 canim hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin size bağışlasın yavrunuzu enfeksiyonun yukselmesi normal bu durumda kese delik oldugu için enfeksiyona acik vücut insallah sizin için hayirlisi olur Allah yar ve yardımcın olsun insallah
nzlm45 Nasippp mesajları okurken yanlış oldu galiba 😂ama bende serklaj olacağım yakında buralardan bilgiler topluyorum