Emlyyyy Emlyyyy tabiki 😀30 dan sonra hizli geçiyor ama valla 33 olucaz insallah ama ne otirabiliyorum ne yatabiliyorum inanilmaz artti agrilarim 😒
Suzii-90 Emlyyyy benim bu hafta çabuk geçti ctesi ptesi salı hep doktordaydim hafta akti gitti 😂 zaman hep çabucak gecse bi an önce nisan ve mayıs ayi gelse gözümü kapatsam açtığımda nisan sonunda dogumu bekliyo olsam ayy cok heyecanlı 😂😂
Emlyyyy Nasippp 30 dan sonra buyudu benim 😳 ondan once gobusluydum 30dan sonra çıktı valla benim 😁sen de durumlar nasil
Nasippp Emlyyyy benimde var ama iyice büyüyecek sanırım 😁iyi canım ya yatıyorum uyku sorunum uykuya düşkün hamilelerden olmak isterdim uyuya uyuya vakit geçerdi 😁💁🏻♀️yarın kontrol günü sen nasılsın yine 3 haftada bir mi kontrol
Emlyyyy Nasippp yok canim valla 3 haftaya bi olmuyor 2 haftaya oluyor obur haftada bekliyim..dedim ama bende pazartesi kontrole gidicem insallahh agrilarim olmazsa tedirgin olmamda
Emlyyyy Suzii-90 Ayy insallah insallah benim kizimda bi kac aylık olur o zaman 😆gecsin zaman insalhha sağlıkla ağız tadiyla geçiyor ama ya yattigimizdan biraz yavas gecti ama olsunn😇
Nasippp Emlyyyy inş olmaz canım ağrın sızın güle güle gidersin Bebeğin hareketleri nasıl canım büyüdükçe hareketleri kısıtlanıyor diyorlar ama var mı böyle durum
Suzii-90 Emlyyyy doğumlar hep bi kac ay arayla 🤗 insallah Allahim o günleri görmeyi nasip etsin hayırlısıyla 🤲
Emlyyyy Nasippp azalıyor evet tekmeleri cok azalıyor yer değiştiriyor elini ayağını kafasını cok net hissediyorsun her şeyini 😆
Toprakdag Kelebekler yatisli bi gün girişi güzeldi arayanlar oluyor klasik soru Ne yapıyorsun -yatıyorum Ablam babam günde bir kaç kere aranıyor aynı soru aynı cevap sonra gülmeye başlıyoruz 😃
Nasippp Kelebekler merhabalar canım akşama kadar ailemle görüntülü konuşuyoruz vakit geçirmeye çalışıyorum 😂 yapacak bişey yok yattığımız için sıkılıyoruz 😁
Suzii-90 Kelebekler merhaba canim şükür ki bugünde saat 2 buçuğa geliyo Allah surekli yatacak olanlara yardım etsin biz yine doguma kadar çok şükür
Kelebekler Toprakdag Nasippp Suzii-90 😊normalde çalışıyorum serklaj olunca evde durmaya hiç alışkın olmayan ben bi de yatış olunca iyice sıkılmaya başladım normalde hiç bitiremediğim interneti paket yenilendikten 3 gün sonra bitirince eşim eve internet aldı 😂 gördü bu böyle olmayacak daha önümüzde 4 ay var yandık 😅 sizin gibi bende akşama kadar dost akraba konu komşu kim varsa rehberimde her gün aktif gezintiye çıkıyorum 😁 yanlız su var karşımızdakine göre biz çok sıkıcı kalıyoruz bence; -eee sen napıyorsun yatıyorum -eee daha daha aynı valla yatmaya devam -eee bugün nasıl oldun nasıl olsun standart yatıyorum 😂 sonraki cümle belli :iyi yat yat 😁 sonra çok ararsın bu günleri 😁
Toprakdag Dün sancılar 3 dk arayla gelmeye başladı normalde kullanmak istemiyor doktorum ama endol aldım moralim bozuldu
Nasippp Toprakdag al canım sancın olunca korkma bu zamana kadar kullandın bundan sora sadece sancı olunca alırsın o da devamlı almadığın için suya katılanlardan etki etmez her halde doktoruna söyledin mi sancını
MystryYy Kizlarrr benim kizim biraz bize cektiriyor beslenmede sknti yasiyor bekletiyor bizi minik kizz. Daha evine gelemedi kuzumm. Bugun esimle beraber giricez kizimizi grmeyee cok heycanliyim babasini ilk kez gorucek kizim☺️
Toprakdag MystryYy naz yapmak istiyor size… Çok sevindim artık rahatça giriyor olmana… Bugün baba kızın büyük günü desene😊
Suzii-90 MystryYy ay canim çok sevindim sizi görmek bebise iyi gelecek inanıyorum ben insallah çıktık evdeyiz haberini de verirsin cnm
Toprakdag Nasippp söyledim o dedi al diye ama hep diyor ya suyunu azaltır bırakmamiz lazım diye içime sinmiyor yapacak başka birşey de yok 😔