Nasippp 26. Haftada 26mm e düşmüş. Normal rutin kontrolümde fark edildi. açıklığım ve kanamam başlamış plasenta dışarı çıkmış ben hiç farkında bile olmadım. Acil serklaj atıldı. Sürekli yattım. Tuvalet ,banyo ve yemek yemek dışında Ayağa kalkıp yürümedim. Birisinin bakması lazım tabi size yoksa bu kadar yatamazsınız. 32. Haftadan sonra biraz ayaklandım (mesela sabahları kahvaltılıkları hazırlayıp masaya koymak, geri toplayıp dolaba koymak, dolaptan yemek çıkarıp ısıtıp yemek gibi). Detay veriyorum Çünkü insan kafayı yiyor acaba bu kadar ayakta durmaktan bir şey olur mu diye. Çok şükür Olmadı. Enfeksiyon olmamak için bol su içtim. TuvaletteN sonra normal şekilde taharetlendim ve güzelce kurulandım. Pamuklu çamaşır kullandım. Benim altıma havlu kağıt koymak gibi bir alışkanlığım vardı ondan vazgeçemedim koymaya devam ettim. Her tuvaletten sonra yenisini koydum. Banyo yaparken Vajina içine su girmemesine dikkat ettim. Başka yaptığım bir şey olmadı. Çok şükür sıkıntı yaşamadım. Doktor artık tehlikeyi atlattın bu haftaya kadar geldin dedi. Bunu duymak sizlere de nasip olsun inşallah.