Toprakdag Pppelin aynı şey mi bende bilemedim benim alttan baktığında batikonla temizledi ve ilaç kalıntıları vardı progestan oda sancı yapar demişti onları da temizledi sonra hap olarak Almaya başladım aksine uzun 4 gün şiddetli sancım olmamıştı belki birazda psikolojik
Toprakdag Pppelin evet canım baskı yapıyor dikişlere canım çok olunca 2yastik koyuyorum ben serkilaj sonrası 3-4 hafta kadar hep 2yastikla yattım şimdi sadece çok baskı yaptığında 2tane koyuyorum belim çok ağrımisti 🥺 hiç riske atma canım yastık koy çok baskı hissettiğinde
MystryYy Kelebekler cok sagol cnm Allah razi olsun.🤲 İnsallah hepiniz saglikla hayirla zamanında dogum yaparsiniz
Pinkchemistry @MystryYy çok çok az kalmış kavusmaniza cok sevindim canim.. Darısı bize olsun insallah bana da sezeryan korkusu sardi biraz:) umarim. Kolay gecer🤲
Hnfmhmt Suzii-90 hayırlısı Allahtan canım herşeyin bi çözümü var çok şükür ki öğren ne olduğunu en azından önlem al 🥰🙏
Suzii-90 Hnfmhmt aynen canim tatlilara veda ettim hamur islerine falan insallah normale döner insani tedirgin ediyo ister istemez
Hnfmhmt Suzii-90 tabi ki benimkide sınırda cıktı dotkorum yasakladı bana da hamur işi tatlı pilav ekmek 🙈 napalım bebeler için katlanıcaz
Suzii-90 Hnfmhmt aynen canim sorun olmasinda insallah herseyi bırakırım napayim yeterli bebegim iyi olsun suyuda normale dönsün insallah seninki normale donmedi mi canim ne zaman soyledi sınırda diye
Hnfmhmt Suzii-90 suyu değil canım şekerim sınırda çıktı, çok şükür her şey yolunda bebek açısından en son 24+5 te gitmiştim bu gece 28+0 oluyoruz çok şükür perşembe gidicez kontrole insallah hala her şey yolundadır 🥰
Suzii-90 Hnfmhmt hmm anladım canim insallah benimde 156 çıkmış sonuc sınırda 140 bakalım ptesi ne olacak insallah diyetle falan normale döner 🤲
Hnfmhmt Suzii-90 çok yüksek değil bence döner ciddi anlamda dikkat edersen, insalalh sorunauz ilerleriz kaç haftalıksın sen canım unuttum 🙈
Suzii-90 Hnfmhmt 24+1 olduk canim insallah bobrek genislemesi kalpte parlaklik derken cok şükür onlar geçti ama suyu fazla çıktı bu sefer de insallah vaktinde aliriz kucagimiza hepimiz 🤲
Hnfmhmt Suzii-90 bazı aksilikler çıkıyo bazen ama ne kadar stres yapmazsan o kadar iyi olur insallah 🙏 Rabbim hepimize vaktinde kucaklamayı nasip etsin evlatlarımızı 💙
Pinkchemistry @Suzii-90 dışı sarı ama eksi bi elma olarak geciyor bizim burda aile hekimi demisti istersen bi sor seker hastalari hep bunu tüketiyormuş
Emlyyyy 32+2 haftaligim kizlar 2 gundur basi asagida hic yukarıya çıkmadı basimdan acaba dogum pozisyonu mu aldi kii
Kelebekler Emlyyyy almiş olabilir canm benm doktorum bana 22. Haftada daha doğum pozisyonu almamış demişti bende bu iyi bi şey değil mi erken daha demiştim o da bebeklerin %80 i bu dönemde doğum pozisyonu alır demişti 😳