Ayse-38 açıklamasında suyu gelen hastamıza su takviyesi yapıyoruz demişti hocam, teknik olarak çok bilgili ve hastene kendisine ait imkanları çok fazla, ama herkes ve her hastane yapamıyo işte kahretsin bazen kadere mahkum oluyoruz İstanbuldayız biz😔 anlamaz mıyım seni, doktorun söyledikleri hala kulaklarımda, doğum olursa yaşamama olasılığı karnında dursa su azlığından sağlık sorunları yaşayabilmesi, daha neler neler, bizim haftamız sizden daha küçüktü 820 gram doğdu oğlum ama biz kaybettik 1 gün sonra canım. Sakına kıyaslama kendinle senin haftan daha da büyüyecek, ben aşırı derecede stres yaptım kendi kendimi doğuma hazırladım resmen, birde ah o roktorum hastane değiştirdi ve yeni hastamesine geçene kadar bizi eve yolladı o arada evde aşırı kanamam oldu sonra da 2 gün içinde doğum uaptım yoksa daha da dururdu bence, sakına eve gidebilirsin derkerse gitme. Bizde talihsizlik çok oldu sen odaklan 28 i göreceksin sonra zaten daha daha yüksek olacak hayata tutunma şansı 🥰🙏 seniii çook iyi anlıyorum ve gerçekten kalbimden dua ediyorum lütfen ama lütfen kendine ve bebeğine güven stres yaşatma onada 🙏