Nasippp Suzii-90 benimde içtiğim suyun haddi hesabı yok yeminle ayakta iken biraz daha iyi yatarken belli ediyor kendini 🤦🏻♀️ Şiddetli olursa gideceğim canım şuan. Da dayanılmayacak bi ağrı yok şükürler olsun 🤲🏻
Nasippp Çok yoruldum kızlar o kadar doldum ki ağladım biraz rahatladım ben kendim her gittiğimde söyledim doktor bey bakın ölçün die başıma geleceğini bilmiyordum sadece tedbir amaçlı bakalım diyordum ama korktuğum şeyi yaşadım buna da şükür o kadar isteyen evlat için çabalayan var rabbim herkese nasip etsin… çok yoruldum çok bunaldım hep bi korkuyla yaşamak saat 12 olsun da 1 gün daha geçsin die beklemek hem güzel hem yorucu oturup saatlerce ağlamak istiyorum her gün böyle değilim bu gün kasık ağrısı beni bunalttı şükür şuan iyiyim ama yıprandım rabbim gönlümüze ferahlık versin su gibi akıp geçsin zaman
Suzii-90 Nasippp ay canim bende gecen böyleydim o kadar doluyo ki insan hersey batıyo sanki en küçük laf bile batıyo bazen insallah hayırlısıyla kucagimiza alalım da bu günleri unuturuz insallah üzme kendini hersey gelip geçiyor
Toprakdag Nasippp seni çok iyi anlıyorum ağrım olduğunda sancım olduğunda diyorum yok dayanmayacak aynı şeyleri yaşıyoruz bi gün iyiyim bir gün kötü ama 5 hafta olcak serkilaj olduğum gel gör inanamıyorum 1 gün 1 gün sayıyorum telefon elimde kolay değil yaşayan bilir anlar bu duyguları🥺
28umran52 Nasippp canım benim ya ağlama üzme kendini eşin seni alsın arabayla olsun bi tur attim gerçekten rahatlarsın bende sürekli yatiyrm herkesten hırsımı çıkartıyorum bugün eşimin ailesiyle abileri ablari hep birbirimize girdik ama bebeğim için gülüp geçtim inşallah zamn cabuk geçer çok iyi anlıyorum seni bnde bir gün daha bitsin diye bekliyorum
Nasippp Suzii-90 aynen canım bende bu gün böyle oldum normalde pozitif güleç birisiyim ama bazen çok doluyorum ağlayınca rahatlıyorum eşimin yanında ağlamamıştım bu stresten şimdi kendimi tutamadım boşaldım ama içime bi rahatlık geldi 🤲🏻 Geçecek bu günler niye ağlıyordum diyeceğim ki zaman gelecek aynı stresi göze alıp yine evlat isteyeceğim biliyorum annelik ne başka duygu imiş onun için çabalayınca daha iyi anlıyor İnsan
Nasippp Toprakdag rabbim hepimizi mükafatımıza kavuştursun 🤲🏻 Hepimizin aklı erken doğum olursa korkusunda rabbim düşmanıma vermesin bu süreç çok yıpratıcı 🙏🏻
Toprakdag Nasippp aynen kuzum bütün prematüre doğumları okuyorum inşallah biran evvel kucaklarına alırlar bizlerde zamanımizı doldurabiliriz diye dua ediyorum 🙏 içimde şimdi kipirdiyor hıçkırıklarını hissediliyorm öyle güzel ki sağlıcakla kokusunu da duymak istiyorum hamilelik inanılmaz güzel hiç bitmesin isteyeceğim birşey ama şuan yaşadığım stres den her gün çabuk geçsin istiyorum 🤲
Nasippp Toprakdag Evt canım rabbime hep dua ediyordum 1 damla kanama gösterme hamileliği doya doya yaşayayım rabbim die dua ederdim çok şükür kanama hiç yaşamadım yatarak geçirdik buna da şükür 🤲🏻 bide insanlar demez mi yatma gel oturalım aynı şey anlamıyorlar keyfi yatıyoruz sanki böyle olunca da iyice iyice bunalıyorum İnş bir sonraki ki gebeliklerimiz de bu durumu yaşamayız 🤲🏻
Toprakdag Nasippp çok şükür bende de kanama olmadı… Anlamazlar annem yanımda sağolsun o sabırla açıklıyor. Hormonlarımla mi uğraşmayım onlarla mı!!!! Lüzumsuz bilgi verenleri de "he, evet, mmm, öyle , tâbi tâbi"değip geçiştiriyorum" sende hiç takma
Toprakdag Nasippp bende serkilaj dan beri var canım o his hatta bana şişmiş gibi geliyor ama doktor sıkıntı görmedi istersen bir danış Doktoruna
Nasippp Toprakdag bu gün oldu hepsi nedense aynı günü bulunca gerildim saat 12 olsa da biokadin fitili alsam sanki o iyi gelecek gibi hissediyorum
28umran52 Nasippp canım bebeğinin haraketleri nasıl benimki çok az oynuyo şu 3 4 gündür acayip uykucu bi kızım var ondan önce deliyodu karnımı doktora gitmek istemiyorum doktor benden bıktı artık 😂😂
Nasippp 28umran52 bazen çok hareketli bazen durgun böyle ilerliyoruz canım Bırak uyusun doğunca uyumayacak ona hazırlık yapıyordur cimcime 😂
Nasippp 28umran52 canım sen hiç stres yapma mümkünse görüşme benim kendim doldum doldum patladım işte bide böyle ailevi sorun olsa insan iyice darlanır rabbim sabır versin sana 🤲🏻 Ağlayınca rahatladım canım bazen ağlamak iyi geliyor boşalıyor insanın içi ferahladım elhamdülillah 🤲🏻
Nasippp 28umran52 bazen benimki de öyle yapıyor dürtüyorum tepki verince uykuna kaldığın yerden devam edebilirsin diyorum ☺️
28umran52 Nasippp Iyi canım ya üzme kendini eşim hepsine restti çekti valla bebeğimi düşünmek zorundayim