Minnaki_beklerken Aryam-15-15 dogrudur canim. Doktorun soeun gormediyse cok endiselenme. Belki erken dogumun bununla ilgili degildir. Sadecw icin rahat edecekse sık kontrol ettirebilirsin baska elden gelen cok da birsey yok.
Aryam-15-15 Minnaki_beklerken zatn canim petrolga fln gidcm onediycek rabbim zamanida kavştrsun hrpmizi amin🤲
Nasippp Ayse-38 canım ya bak ne güzel umut hep var bolca dua edicez tesbih Çek kuran oku inş sonumuz güzel olacak 🤲🏻 Peki eve gönderecek mi Van’da mı kalkacaksınız
Suzii-90 Baloglusumm o zaman bilemiyorum ağızdan almadım hiç ama Nasippp ağızdan aliyor o bilir oluyorsa normaldir demek ki
28umran52 Nasippp canım bebeğinin haraketleri nasıl benimki çok az oynuyo şu 3 4 gündür acayip uykucu bi kızım var ondan önce deliyodu karnımı doktora gitmek istemiyorum doktor benden bıktı artık 😂😂
Suzii-90 Ayse-38 umudunu kaybetme canim insallah hayırlısıyla kucaklarsin bebeğini canim hastanede mi yatacaksin bu sürede
Suzii-90 Baloglusumm progestan fitil kullaniyo musun canim o yapiyo beyaz akıntı ıslaklık bende de oluyo yağlı bi ilac eriyince oluyo öyle bende 23.haftadayim 😊
Minnaki_beklerken Aryam-15-15 aminn 😊 evet perinatolog daha iyi olur bu konuda 😊 insallah saglikla vaktinde gelsinler
Minnaki_beklerken Ayse-38 bol su ve havuc suyu icmek ve armut yemek iyi geliyot galiba suyu artirmak icin. Tabi yine doktor en dogru bilgileri verir. İnsallah hayirlisiyla saglikla sihhatle ilerler haftaniz.
Baloglusumm Nasippp bende oluyor ya yani idrar yerinden geldiğini biliyorum beyaz bazen sarı değişiyor yani
Nasippp Baloglusumm canım gebelikte bazı akıntılar normal bilirsin sende ama sarımsı akıntın varsa test yaptır enfeksyon olabilir bende sarımsı oluyordu enfeksyon çıktı
Nasippp Merveyakup selam canım 💁🏻♀️ İyi diyelim iyi olsun çok şükür bu günümüze 28+4 olucaz 00:00 dan sora 😁 sen nasılsın canım kaç haftalık oldun nasıl gidiyor
Merveyakup Nasippp bende 24+2 olacam 00.00 dan sonra 😂 benim bu serklajli ikinci gebeliğim bir kızım var ilk gebeliğim 16 haftalık kaybettim aniden suyum geldi ikincide serklaj oldum kızım var bu 3 cü 13+2 de serklaj yaptık çok şükür bir sorun yok