Toprakdag Nasippp nasıl rahatsan öyle yap kuzum ben bikini bölgesini bayadir jilet ile alıyorum daha önce lazer e gittim ama evlenince seanslarım tamamlanmadi ama inceldi azaldı şimdi keşke tamamlayabilseydim diyorum
Nasippp Toprakdag bende aynı orasını jiletle alıyordum artık bacak koltuk altı umrumda değil valla jilete vuracam canım bilgin var.kı lazeri emzirme döneminde kulllanabilie miyim aceba
MystryYy Kizlar ya bisey sorcam benim kanamam bitmisti 4 5 gundur temizdim dunden beri kasik agrim vardi bugunse kanamam olmus biraz adet mi basladi acaba ? Adetse dogum kntrl hapi baslicamda ben belki bilginiz vardir
Nasippp MystryYy canım adet değildir o bi kesilip bi gelebiliyor kaç gün oldu doğum yapalı bekle biraz daha canım
Toprakdag Nasippp emzirirken hatta hamile iken de lazer kullanılabiliyor fakat ben şehir değiştirdiğim için gidemedim ama evde lazer makineleri çıkmış ilerleyen dönemlerde onu denemeyi düşünüyorum
Nasippp Toprakdag hamileyken kullanılmıyormuş sanırım öyle kullanılan bişey olsaydı kesin alırdım yanş Ben baktım plips veya braun alıcam 2 bin den aşağı değiller 🤷🏻♀️
Toprakdag Nasippp genelde öyle bir algı var ama doktorlar sıkıntı olmaz diyor lazer için ama ev tipi olanı bilemiyorum 🤷🏼♀️
Nasippp Toprakdag valla doktora hiç sormadım keşke sorsaydım başından alırdım yani! Senin ev tipi dediğin benim söylediğim fiyatlarda olanlar demi canım ?
Toprakdag Nasippp evet canım evde uygulanabilen lazerler kendi doktoruma sormadım İnternet video çeken doktorlar da gördüm 😊
Nasippp Toprakdag bide benim çene altında tüylenme oldu sanırım kullandığım ilaçlardan oldu çenem mayın tarlası oldu hormonlar vücudumu ele geçirdi 😃
Suzii-90 Kizlar bisey sorcam sizde de uyuyunca terleme oluyo mu bu aralar baya terliyorum hormonlardan mı ki acaba
Nasippp Suzii-90 valla ev sıcak olunca terliyorum bazen alt kısım terliyor korkuyorum su mu die 🤦🏻♀️
Emlyyyy Suzii-90 ben de cok terliyordum canim su gibi oluyordu her yerim simdi de ayak yanmam basladii
Minnaki_beklerken Suzii-90 ben de uyuyunca twrliyorum canim 😊 normalde hic terleyen biri degildim herkes sasirirdi. Esim de asiri terleyen biri. Nasipse insallah oglumuz olacak. Ondan boyle birsey yasadigimi dusunmeye basladim 😂
Suzii-90 Emlyyyy ayak yanmasi da gece oluyo yaa ayaklarımı yorgandan çıkarıyorum ikidebir uyuyana kadar debelenip duruyorum🤣🥴
Nasippp Emlyyyy canım biz yarın gidiyoruz hastahaneye 😁 yarın bi iyi baksın doktor amcamız 😂doktora sorularımı haZırlayayım sora unutuyorum 🤣
Kelebekler Suzii-90 o ayak yanması ben de de var sabah bi şey yok gece uyumaya geçeceğim zaman alev alıyor resmen