MystryYy Emlyyyy insallah cnm ins hepimiz zamnai gelince saglkla bebislerimizle guzel resmlee ceker atariz buraya ☺️
Toprakdag Tugbaefran yaparım iyi gelsin de doktor ile konuştum bakalım biraz bekliycez devam ederse fitil e döneceğim tekrar 🤲 inşallah iyi gelir
Toprakdag Avcih45 normal de sabahları aç karnına k. İncir ardından 600ml su içiyordum her gün çıkmasam da rahattım progestan i hap olarak almaya başlayınca bütün sistemim bozuldu kayısı yok ama aldırırim onu da Allah razı olsun
Avcih45 Toprakdag ne demek canım ben baştan beri progestanı ağız yoluyla alıyorum. Bir sıkıntı olmuyor çok şükür seninde düzelir inşallah
Caglacmrt Toprakdag merhaba,benimde kabizlik problemim var ben magnesi calcine iciyorum doktoruna sorarak sende baslayabilirsin,asiri iyi geliyor sadece bende tuvalet oncesi sanci yapiyor.
Toprakdag Caglacmrt aaa ismi bana magnezyum anımsattı tamam canım söyleyim bakalım bunu kabızlık için verdi dimi başka magnezyum kullanıyor musun bu süre de
Caglacmrt Toprakdag k.bakma ogunden beri yeni girebildim,hayir magnezyum vardi bende ama pek kullanmadim oyle kramp agrilarim olmamisti.bu arada sordunmu doktoruna,nasil kabizlik durumun suan?
Toprakdag Menekse22 devam ediyor ama şuan kabızlık ve gaz sancısı da eklendi sabrediyorum canım sen nasılsın
Nasippp KıZlar bacaklarınızı nasıl alıyorsunuz şimdi almaya çalışıyorum da az bişey aldım uzandım bu ne ya karnımdan bişey de yapamıyorum 🥺 biraz dinlenim arka kısmıda eşim alsın keşke zanında lazere gitseydim şuan işkence çrkiyorum resmen 🤦🏻♀️
Toprakdag Nasippp yılbaşında ablam gelmişti ona aldırdim sonrası bilmiyorum kuaförün yanındaki kızın numarasını alayım diye düşünüyordum önceden ama serkilaj olunca kaldı makine ile alacağım gerekirse mecburen
MystryYy Nasippp ben hep permatikle almistm cnm agdada ister istemez kendimi kssiyodum bide surekli kontrl oldgndan uzatmaya frsat yoktu.
Menekse22 Toprakdag benim de ayni devam ediyor canim. Artik hic yürüyemiyorum semsert oluyo karnim.kac haftalik oldun sen 30lara geldin mi
Nasippp Toprakdag valla şuan ağda ile aldık ama sanırım artık bacaklarımı da peröatiğe vuracağım dolumdan sora bakarız durumuna
Toprakdag Nasippp nasıl rahatsan öyle yap kuzum ben bikini bölgesini bayadir jilet ile alıyorum daha önce lazer e gittim ama evlenince seanslarım tamamlanmadi ama inceldi azaldı şimdi keşke tamamlayabilseydim diyorum
Nasippp MystryYy bende bundan sora jiletle alıcam pişman oldum soradan ağda ile uğraştığıma 😞 özel bölgeyi de almadık daha yoruldum die 😞