Baybymucize cnm çok normal sutun olmamasi. Bendede yoktu diyodum nasil cikcak bu goguslerden yumusacik birde. Ben duzenli sagim yaptım hepp. Cikmasada sagdim 2. Gun 1 er damla ucunda dururdu o kadar hic akmazdi bile 3. Gun artik azda olsa 5 6 ml olarak posetleyebildim. Onemli olan duzenli sagim . Sicak bir duş alman iyi gelecek evde sicak bir dus al bol bol yuru humana anne sutu arttirici cayda al faydasi ama oluyor. Ve her zaman sutunun gelecegine inan hic yok gelmicek diye odaklama. bu kadar zorlugu atlattik bebeklerimiz kuvezde bunuda atlaticaz bak 27 gun oldu dogum yapali. Ama kizimi bir kez kucgma alamadim. Sen daha avantajlsin kizin anne karninda daha cok kaldi. Benimde bebegm ilk 3 gun solunuma bagliydi. O kadar ciğer gelistiriciye ragmen ve bu cok normal cunku bebekler yeni adapte oluyor bu dunyaya. Beslenme konusundada hemen atlaticak bak gör. Fazla kalmicak bile icimden oyle geçiyor. Benim. Kzmda sndirim konusunda oturtamadik otursaydi suan yanimda olucakti doktor oyle soyledi. Sindirim yuzunden uzadi bu surec ama olsun iyi olsun da saglkla gelsinde birazdaha beklerim diyorum . Rabbim tum evlatlarını kucaklamak icin bekleyen annelere sabir versin. Saglikla kavustursun hepimizi.