Nasippp Emlyyyy tamm canım haber ederim biz genelde 11.15 civarına alıyoruz randevu sen saat kaç gibi alıyorsun 😂 yakamıza karanfil takalım da tanıyalım 🤣
Nasippp Emlyyyy 🤣🤣 erkene alma aynı gün gidersek 🤓😂 gerçi seni engellemeyim biZim yol uzun ya bazen 5-10 dk geç veya erken de gelebiliyoruz ☺️
Nasippp Emlyyyy aynen öyle olursa uzar bende buradan çıkmadan veririm gelene kadar çıkar sonuçlar ben doktorlar istemeden yaptırıyorum canım kendim bi ben düşünüyorum kendimizi 😂
MystryYy Emlyyyy bilmiyorum cnm ama doktor ultrosnlari ve kn tahlillerinde sknti yok guzel dedi tek sorunumuz sindirimi oturtamAmak.
Emlyyyy MystryYy ultason baktiklarsa sıkıntı yoktur canim biraz zaman gerekiyor bazı bebeklerden insallah mama iyi gelecektir 😆
MystryYy Emlyyyy insallh cnm doktor sndrm yuzunden 3 ay klan bebekler var dedi bakalim ins mama iyii gelir kızıma ☺️
Pinkchemistry @Nasippp kasik ağrısı o haftalarda oluyor ama 30 31 gibi azaldi bende doktora her gittigimde diyordum o da deri gerildikce bebek buyudukce de agrilarin olması normal demisti
Pinkchemistry @Nasippp siddetli adet agrisi gibi olmadigi sürece bana korkma demisti canım ama ağrı eşiği herkesin farklı oluyor ama yinede zorlamadigi surece korkma diyordu
Baybymucize Nasippp evet canım ama ayıktım keşke bayılmışken alsalardı karnıma bastıra bastıra yaptılar biraz bağırdım sezeryan sonrası ama kalkmak zor oluyor yürümesi ama dayanacağım artık bunada
Baybymucize Nasippp evet Hatice koyacaktık ama kimse Hatice demedi nazlı olsun doktorum bile nazlı olacak bu kızın adı dedi aklımada yattı ama gerçekten çok naz yaptı bide şu ağrılar bir gitse
Baybymucize Avcih45 ben iyiyim. Sezeryan biraz fazla ağrı yapıyor yürümekte zorlanıyorum ama bunuda atlatacağım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var inşallah yakın zamanda oda düzelir kucağıma gelir
Smctn Baybymucize canım gözün aydın hoşgeldi minik nazlı umarım en kısa zamanda evinize gidersiniz solunum sıkıntısı var diyorsun ciğer geliştirici iğnelerin faydası olmamış mı Bende diken üstündeyim bu cuma kontrolüm var ne diyecek bakalım