Minnaki_beklerken Toprakdag evet. İnsallah bebeklerimiz biz iyi olalim da gozumuze gelmesin paralar yasadigimiz stres 😊
Glbngrsy Toprakdag çok şükür 31.haftadayız. 14.hafta serklaj oldum hiç kalkmadan yatıyorum. Bugunleri gördük cok şükür
Suzii-90 Toprakdag yağlı bi ilac oldugu için yapiyo canim bide sen günde 4 kere kullaniyordun dimi günde 3 kullanınca bende de daha fazla oluyo su gibi onun için fitil kullandım faydası oldu biraz
Ayse-38 Toprakdag masaallah insaallah 38+3 u de görürsün 😉 hepimiz gorelim insaallah. Benmde bugun kontrlm vardi 22mm e düşmüş uzunluk. 20nin altina duserse serklaj olcak sanrm. Pazartesi tekrar ölçüm yapilcak bakalm hakkmzda hayırlısı
Ayse-38 Nasippp ilk gebelik oldugu için doktorum hemende serklaj yapilmasi tarftari degil galiba. Hani oncesinde erken dogum düşük vs. Seyler olmus olsaydı hic bekletmezdim dedi. Serklaj en son care diyo ama bende bilmiyrm
Pinkchemistry @Minnaki_beklerken benim hamile. Kaldigim gunden beri serklaj planlaydi, ben kastamonuda yasiyorum ozel bir hastanede yaptirdim
Minnaki_beklerken Pinkchemistry anladim canim. Rabbim de en saglikli sekilde bebeginin vaktinde dogacagi sekilde dikislerini saglam tutsun insallah 😊
Pinkchemistry @Toprakdag hayir özel hastanede yaptirdim doktorum genelde bu dikisi atiyormus o yuzden tercih ettik
Toprakdag Pinkchemistry anladım kuzum her doktorun yöntemi farklı tabi önemli olan iyi yapılması çok çok şükür iyi durumda dikişler 🤲
Nasippp Toprakdag canım bu gün Batikon ile temizledi alt kısmı dedin o işlemi yaparken acı falan oldu mu? Kendini kassın mı?
cglag Pinkchemistry çok tesekkür ederim sizlerde vaktinde zamanında kavusun bebeklerinize inşallah 🤲🏼☺️
cglag Nasippp su gibi akıp gidicek inşallah. Ben liste yapıp 32 33 te gidip topluca almıştım hepsini ☺️
Nasippp cglag inş canım ya ☺️ canım peki kaç beden aldın nereden aldın ? Birde çoraplı tulumları önerir misin aslında ben çoraplı almıyım diye düşünüyordum ama soradan dedim çoraplı olsun ilkten ama doğru mu düşündüm