Minnaki_beklerken Nasippp amin. Biraz ediyor tabi ki ama sorun degil. İyi olalim bekleyelim insallah saglicakla vaktinde dogum olsun da
Toprakdag Minnaki_beklerken Nasippp bende serkilaj da hastaneye 1100 doktora 3 bin vermiştim bugün sordum neden 3bin doktorun ücreti 2500 doğum için şöyle dedi bu serkilaj ipi tanesi 600tl onu Özel yurt dışından getirttiriyormus 2tane kullanılıyor dedi normal doğumda hastanenin iplerini kullanıyoruz onlar başka dedi
Toprakdag Emlyyyy doktorun kendi usg sinde 27 küsur görünüyordu ama doktor haftasıyla uyumlu dedi bende tamam dedim.A caba!!!ben pek kilo almadığım için mi onunda kilosu az çıktı diye düşünmüştüm 😔
Suzii-90 Toprakdag canim progestani neden ağızdan almani istedi artık alttan daha etkili diye biliyorum
Toprakdag Suzii-90 su geliyor dedim ya onun için bi müddet böyle kullanicaz sonra bi sıkıntı yaşarsam vajina dan alicam
Suzii-90 Menekse22 sıkıntı etme canim sıkıntıya strese girdikçe düşündükçe daha çok ağrıyor Rabbım yardımcın sun insallah gecer bu ağrıların
Minnaki_beklerken Nil09 muayene 400 serklaj icin de aslinda hastaneye gore degisiyor. Biz ortalama bir hastane sectik ama tabi ki hem doktora hem hastaneye ayri odeme yapinca 5 bin gibi birsey tuttu. Yeni yil fiyatlari nasildir bilemiyorum hic
Toprakdag Suzii-90 normalde beyaz olarak geliyordu bi kaç gündür su gibi geliyor kültür aldı rahim de enfeksiyon var mi diye bakalım 🤷🏼♀️
Suzii-90 Toprakdag yağlı bi ilac oldugu için yapiyo canim bide sen günde 4 kere kullaniyordun dimi günde 3 kullanınca bende de daha fazla oluyo su gibi onun için fitil kullandım faydası oldu biraz
Minnaki_beklerken Toprakdag bana da bu dogum icin gittigim doktorum serklajin cok saglam cift dikis dedi gulerek. Ben saka sandim ama sonra burada cift dikis atildigina dair birkac yoruma denk geldim. Sanirim gercekten cift dikis atmis. Bize hic boyle birsey demedi kendisi
Pinkchemistry @Toprakdag ben serklaj isleminin tamamina 630 tl ödedim. Cokta memnun kaldim acikcasi 12.xi haftada oldum 34 e geldim suan.. Bazen fiyatları da abartiyorlar sanki
Minnaki_beklerken Pinkchemistry masallah 😊 istanbulda mi yaptirdiniz ? Bir de sanirim planli ve acil olmasina gore de birseyler degisiyor. Planli olsaydi muhtemelen ben de maddiyat acisindan filan da arastirma yapardm. Ama yine de cok cok memnunum elhamdulillah.
Toprakdag Minnaki_beklerken çift dikiş banada demimisti bugün konuştuk ben serkilaj ı geç oldum onun için mi ama alttan baktı kültür alırken sağlam dikişler dedi bide ilk dikişten sonra usg bakarken set çektim oraya deyip gülmüştü 😂 sanırım doğru
Toprakdag Minnaki_beklerken@Minnaki_beklerken#12474706 çift dikiş dememisti bugün konuştuk işte fiyatı da oradan 2ip kullandım dedi ben serkilaj ı geç oldum onun için mi bilmiyorum. Kültür testi için alttan baktı dikişler sağlam dedi bide ilk dikişten sonra 3 hafta önce usg bakarken set çektim oraya deyip gülmüştü 😂 sanırım doğru
Minnaki_beklerken Toprakdag 😂 olabilir beklerim yani. Benimki de gec dikis belki fiyat farki vardir 🤷♀️ 32. Haftaya kadar devam ettik biz ali hocayla sonra maddiyattan dolayi onun onerdigi baska doktora gectik. Serklaj bizi biraz sarsti 🥴