Suzii-90 Nasippp ya aslında bu sabah girmiş baktım ben ama bisey yazmamış hakkında hayırlısı insallah belki dogum yapmıştır 🤷♀️
Baybymucize MystryYy canım çıktım hastaneden ama çok yıprandım sürekli uyuyorum bazen Doğum olsun kurtulayım diyorum beni mahvetti ama o sağlıklı olsunda diyorum bel ağrısı aşırı ödemli ayaklar kanama bebek dikişe Baskı yaptıkça kanama oluyor canım kilosunda artınca zorluyor allahtan durdu 34e kadar dayan dedi ama günler geçmiyor
Kelebekler Nasippp ben daha doğurmadım ama doktorum bir daha gebelik düşündüğünde 12. Haftada atalım dikişini dedi yani biz serklajlı annelerin diğer gebelikleri de böyle olacak
Nasippp Kelebekler ay umarım bu kadar riskli olmaz işlerimizi görebiliriz bide o zmn çocuk olacak yatmak zor olur
Pinkchemistry @Kelebekler ben bu hamileligimde 12.haftada oldum ama ne biliyim. Yinede endiseler. Hep oldu hangi haftada atarsa atsın bana göre yani:)
Menekse22 Kizlar bana da cuma hürmetine dua edin nolur. O kadar ilac kullaniyorum hic mi geçmez kasilmalar, asiri moralim bozuluyor artik. Hiçbir sıkıntısı olmayan setklajlilar bile sorun yaşıyor, ben haftalardır kasiliyorum nasil dayanicam cok korkuyorum.
Toprakdag Menekse22 canım benim beni biliyorsun kasılmam çok yeni doktor dan geldim kasılmam içinde konuştuk ama ellerinde ki bütün ilaçları veriyor bu şekilde gidicez dayanicaz çok olduğunda oturup ağlıyorum seni çok iyi anlıyorum ama sabır canım sadece sabır ve dua yapacak birşeyimiz yok maalesef 🥺
Suzii-90 Menekse22 Allah yardimcin olsun canim insallah gecer kasilmalarin neden o kadar çok oluyormuş kontrole falan gittin mi
Emlyyyy Menekse22 Allahim sifa versin insallah çocuklarımızı kucagimiza aldiginda unutacaksın bugunleriii
Nasippp Menekse22 canım rabbim büyüktür ona sığınmaktan başka çaremiz yok inş sağlıcakla kucağımıza alıcaz 🤲🏻
Emlyyyy Toprakdag Canim Allahim sana da guc kkuvvet versinn hepsi bebeklerimiz icin insallahh dikişlerin nasılmış bebek nasilmis
Menekse22 Toprakdag kaca kadar gidersin tarzında bir şey diyor mu canim doktorun. Ben artık doktorun yanında da hüngür hüngür ağladığım için adam bana daha kotu bisi demiyor. Hep iyi gidiyorsun diyor.
Menekse22 Suzii-90 her hafta gidiyorum. Nedenini demiyor doktor tüm ilaclari kullanıyorsun zaten diyor. Bazen cok panik olup gece de gidiyorum ama yine hicbisi yapamıyorlar.
Menekse22 Emlyyyy dikislerim ve bebekte sikinti yok cok sukur. Ama sanci her gun yaşıyorum. Mum gibi yatmaya raziyim ama sancilardan icim içimi yiyor. Rabbim 2.defa evlat acısıyla sınamasın insallah 😔
Toprakdag Emlyyyy dikişlerimi sağlam dedi bebeği şuan dikişlerim tutuyor. Bebek sağlıklı dedi kasılma olmasa sonuna kadar gider ama bu kasılma korkutuyor bizi. Progestan i Fitil olarak alıyordum şimdi hap olarak yutacagım. kilosu düşük gibi geldi ama haftasıyla uyumlu dedi😔
Toprakdag Suzii-90 uzama yok kuzum dikişler var gücüyle tuttuyor dedi kültür aldı şeffaf akıntım var demiştim bide batikon ile temizledi
Toprakdag Menekse22 Allah razı olsun canım duan karşı gelsin inşallah sende duamdasın bütün hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım 🤲
Suzii-90 Menekse22 sıkıntı etme canim sıkıntıya strese girdikçe düşündükçe daha çok ağrıyor Rabbım yardımcın sun insallah gecer bu ağrıların
Toprakdag Menekse22 bana da dediği en az 30 haftayı dolduralım 32 haftalık olursa daha iyi dedi kuvez de ne kadar kalır dedik 32 de olursa 1ay kadar kalır dedi