Toprakdag cglag ne kadar güzel ve umut verici geçirmişsin sağlıcakla büyüt evladını darısı Bizim başımıza inşallah 🤲
cglag Nasippp hadi ya vucudun yaptığı birşeymiş aslında bizle çok alakası yokmuş inşallah biran önce biter
cglag Toprakdag sancım olmadı ara sıra giren kramp tarzı ağrılarım oldu onuda magnezyumla halletmeye çalıştık.
Nasippp Avcih45 komple mi sertleşti bir tarafı mı bide rahatsız ediyor mu seni genelde sertlik olunca kasılma oluyor ama
Avcih45 Nasippp ben ayırt edemiyorum ya kasılma mı sancı mı canm . Aşırı sert değil ama sağda bebek sanki. Sizde oluyor mu hiç
Nasippp Avcih45 sertleşme de sağda mı bebek toplanınca. Bi tarafım sertleşiyor benimde ona kasılma demişti benim doktor
Nasippp Avcih45 yani çok sık olmadığı sürece bişey olmaz her halde magnezyum kullanıyor musun kasılma için magnezyum kullandırıyor dr ler ama magnezyuma rağmende olan oluyor. uzun ve sık olmadığı sürece korkma
Ayse-38 Nasippp uzun ve sıktan kastin ne canm. Mesela benm gun icinde 4 5 kere oluyo en fazla ve 1 dk suruyo asag yukarı sonra duzeliyo
Suzii-90 Ayse-38 benimde bebis toplaniyo canim bi tarafa kısa süreli su içiyorum derin nefes alıyorum geciyo su icimini arttir canim su içmek kasılmalarada iyi geliyo
Nasippp Ayse-38 anlık olup geçiyorsa bişey olmaz Allah’ın izniyle bende bilmçyorkö burada okumuştum uzun sürmesi riskli olabilir die Suzii-90 arkadaşımızın dediği gibi su içimini artır kasılmayı önlüyormuş
Ayse-38 Nasippp ben bunu peronatologa sordum oda normal dedi ama burda hep kasilma diye okudum bu toplanmayi ve sertlesmeyi. Yarin kontrolde tekrar sorcam burdaki doktoruma bakalm o ne dicek
Nasippp Ayse-38 banada doktorum kasılma o demişti magnezyum kullanıyorum gerekirse sabah akşam kullanan var kullanmıyorsan doktorundan iste yazsın canım belki bi nebze düşürür kasılmayı
Nasippp cglag canım sen yeni mi doğum yaptın? Acaba bilgin var mı sonra ki gebeliklerde dikiş atılması olacak mı doktoruna hiç sordun.mu
Kelebekler Nasippp ben daha doğurmadım ama doktorum bir daha gebelik düşündüğünde 12. Haftada atalım dikişini dedi yani biz serklajlı annelerin diğer gebelikleri de böyle olacak