Merhaba serklaj başlıklarını aylarca okudum kendi hikayeme benzer hikayeler bulabilmek mutlu sonlar duyabilmek için.Lütfen umudunuzu kaybetmeyin duanızı eksik etmeyin ve her zaman bebeğinizi düşünün. Normal giden gebeliğimin detaylı ultrasonda servikal yetmezlik teşhisi kondu ve serklaj olmam gerekti rahim ağzım sadece 13 mm idi ve ben 21. Haftamdaydım. 1 hafta sonra ise kardeşimin şehirdışında düğünü vardı.Yıkılmıştım napıcağımı bilememiştim. Ağlamaktan helak olmuştum. Doktorumun desteği ile sadece düğüne katılabildim. Kına gecesini bile göremedim öz kardeşimin. Düğünün ertesi günü hemen acil serklaja alındım. Doktorum ev işi ve kendi işimi yapabileceğimi kendimi kısıtlamamam gerektiğini söyledi bende kendimi yormadan ev işlerimi yaptım alışverişlerimi yaptım dışarı çıktım sadece hayatı biraz daha ağırdan aldım. Günler ayları kovaladı. Ve sonuç 39+5 te gelen minik bebeğim.☺️ Hikayemden kısaca bahsetmek istedim umut olabilmek için. Lütfen olumlu düşünün kendinizi üzmeyin ve bebeğinizin geleceği günü umutla bekleyin.