Toprakdag Menekse22 doktorum endol konusunda beni biraz korkuyor en son iyi demişti yarın muayenem var bakalım birşey diyecek mi,,🤷🏼♀️
MystryYy Baybymucize rabbim yardimcin olsun cnm benim durumundan haberdar et bizi haftan iyi sakin korkma 🤲
MystryYy Kizlar ya bilginiz var mi acaba sizlere de sorim dedim kizim 2 gundur kg almasi gerekirken veriyor beslenmesi devam ediyor yükseliyor aslinda dun 40 gram bugunde 10 gram vermis. Niye veriyor ya cok takildi kafama 😔
MystryYy Nasippp basladilar beslemeye 1 ml le basladilar suan 3 ml le besleniyormus. Yarin doktora gidicez sorucam o zaman . Ordaki bir kadinla tanismistim onunda surekli alip vermesi olmus normal dedi bana ama moralimi bozuyor bu durum 😔 boyle şeyler olunca hemen aglayasm geliyor. Hiç güçlü duramiyorum
Toprakdag MystryYy canım benim kolay değil tabi ama bak olabiliyormuş hem once sağlığı yerinde olsun kiloyu yavaş yavaş alıcaktir doktorunla konuş bakalım o diyecek
Suzii-90 MystryYy bende bilmiyorum canim ama kötü bisey olduğunu da düşünmüyorum çok küçük doğduğu içindir belki böyle alıp vermesi Emlyyyy bilir belki o görürse yazar canim
Nasippp MystryYy o zmn normaldir canım evde de olsa alıp verme durumu olacaktır kuzuların stres yapma sağlığı yerinde çok şükür 🙏🏻
MystryYy Toprakdag sagligi hakkinda kotu bsii demedi doktor cok sukur. Suan kg almasini bekliyoruz demisti taburcu etmek icin. Bende oyle diyorum baska sorunu yok arada olur diyip kendimi teselli etmeye calisiyorum bakalim ind tekrardan almaya baslar
MystryYy Suzii-90 benimde icimde kotu bir his yok ama insan yinede uzuluyor. Rabbim dermansz dert vermesin 🤲
Pinkchemistry @MystryYy moralini bozma canım onlar bizden güçlüler benim arkadaşım da erken doğum yaptı 1800 gr iken emme refleksi olusmus bebeğini vermislerdi o yuzden lütfen bebegin icin moralini duzelt hissetmesin minnoşun🙏
MystryYy Pinkchemistry hemn duzeltmeye calisiyorum guclu durmsya calisiyorum bakiyorum gozlerim doluyor. Kg aldgini duyunca benden mutlusu yok . Doktorumuz 2 kg gecince emzirmek icin cagriyor bir kez emziriyosun o gece bebeği takip ediyolar sindirimini kalp atışını vs sonraki gunde her sey yolundaysa yatisa cagriyilar 2 3 gun hastanede bebekle kalip besliyorsun sonra tum tahlilleri tekrsr yapiliyor sknti yoksa bebekle taburcu oluyosun bizim hastanede bu sekilde ilerliyor cnm.
Toprakdag MystryYy biran evvel eve gelmesini istiyorsun öpüp koklamayı cokta haklısın canım ama az kaldı birazcık daha sabır