Suzii-90 Baybymucize artık vakti geldiyse doğsun canim elinden geleni yaptın sen haftan da iyi maşallah insallah durur 1 hafta daha ama vakit geldiyse artık yapacak bisey yok Allah yardımcın olsun canim hayirlisi neyse o olsun
Caglacmrt Baybymucize benimde kanama olmustu sumuksu geliyordu bi kahve bi pembeli karisikti,2 gun yattim,seruma ve nstye bagli kaldim sancim yoktu ama kasik agrilarim baslayinca 3.gun dogum oldu,Allah yardimcin olsun seninde.
Baybymucize Nasippp bağladılar şimdi canım sancı yok ama kanama var enfeksiyon olabilir dedi ben bilim yaaa böyle iğneler batıyor kaşıklarıma
Baybymucize Emlyyyy bilmiyorum bakalım ne dicekler canım enfeksiyon olabilir dedi doktor bakıyorlar çok korktum ayağa kalktım bir anda geldi
Nasippp Baybymucize ah canım ya şu enfeksiyonda neler çekeceğiz 😞 inş durdururlar kanamayı ya senin enfeksiyon geçmemiş miydi bende korkuyorum valla geçmiyor benim ki de 😔
Avcih45 Nasippp ay bu enfeksiyon nasıl bişey ya😌 doktora ben söyledim aşırı akıntı olursa fitil kullan yoksa akıntı normal dedi. Tetenoz için sağlık ocağına gidicem idrar kan testi yaptırıcam orda mı belli oluyor enfeksiyon
Menekse22 Toprakdag evet canım hala 2 kullaniyorum.her saat olmuyo benim ve oyle saymiyorum ama bazı günler fazla oluyo
Nasippp Avcih45 canım bende akıntı olmuyor önceden oluyordu arada sarımtırak Evt canım kan ve idrarda belli oluyor inş çıkmaz canım 18. Haftadan beridir kullanıyorum bak yarın 27 oluyorum hala bitmedi gerçekten korkuyorum ya zarar verecek die elimden geleni yapıyorum günde neredeyse 5 lt su içiyorum belki de daha fazla her tuvaletee temizce yıkıyorum her gün çamaşırımı ütüleyip giyiyorum ama geçmiyor 😞
Avcih45 Nasippp kızlar karnım biraz sertleşti ama nedendir acep midem de ağrı bi yanma var nırmal mi artık
Suzii-90 MystryYy bende bilmiyorum canim ama kötü bisey olduğunu da düşünmüyorum çok küçük doğduğu içindir belki böyle alıp vermesi Emlyyyy bilir belki o görürse yazar canim
Caglacmrt Toprakdag aynen oyle canim amin amin,allah hepimizin yardimcisi olsun🙏🤲 hersey guzel olacak az sabir .