Baybymucize Emlyyyy inşallah dayanıcam yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim artık daha ileri miadına geleyim demiyorum sağlıklı olsun haftaya olacaksa da kabulüm sadece iyi olsun yeter
Nasippp Baybymucize ayakta kaldıysan içinde kalan gelmiştir canım Sen epeyce ilerlettin Allah’ın izniyle 🤲🏻 Kilosu ne durumda canım
Baybymucize Emlyyyy inşallah dayanıcam yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim artık daha ileri miadına geleyim demiyorum sağlıklı olsun haftaya olacaksa da kabulüm sadece iyi olsun yeter
Suzii-90 Baybymucize canim naptiniz bisey demedin bidaha merak ediyoruz seni dogum mu oldu noldu o kan neyinnesiymis iyi misiniz bebegin de sende
Hnfmhmt https://ty.gl/rs31rua kızlar trendyolda 1 adet müslin bebek battaniyesi 1 adet müslin bebek örtüsü ve 4 adet ağız silme mendili 10 tl (60 tl idi daha önce) stokta yok derse takip edin 10 dakikada bir stoğa ekleniyor. Renk detayı ürün bilgisi kısmında yazıyo resimdeki renge aldanmayın. Koşun bakın ben aldım 😂🥰
Dgull Baybymucize kaç haftalıksın şimdi kuzum ciğer geliştirici yaoıldımı. ? Ben de daha iyiyim çok şükür rabbime yatıyorum 🙏
Toprakdag Nasippp yok kuzum bende alayım dedim 10tl 15 çektiler 2tane aldım kargo ücreti ödememek için 😊
Nasippp Toprakdag aynen kargo var bide 30 ₺ üstü kargo bedavamıymış canım önceden 1000 alışverişe elit müşteri oluyordun kargo bedava oluyordu şimdi limiti 3000 e çıkarmışlar o kadar ne alak 🤣
Nasippp Toprakdag BİM’den almıştım 2 tane denk gelirse alırım ama üstüne 10 lira kargo verince 1 metre kumaş olsam 1 örtü 3 mendil çıkar 😂
Avcih45 Kızlar selam su gelmesi nasıl bişey oluyor yani sumu akıntımı anlamadım gece uyandım biraz beyaz ıslanmıştı bilmedğim için sordum su bi snda gelmezmi ve daha küçük ya öylr bişry değildir dimi
Nasippp Avcih45 canım bir anda da gelen oluyor sızıntı şeklinde ama sen beyaz diyorsun beyaz ise su olmayabilir çamaşırın bariz ıslanmış mıydı?
Rumeysa10 Avcih45 su bildiğimiz su gibi sma beyaz değil geldimide tutamasın afedersin iftarların geldiğinde tutyorsun ya bu öyle değil
Avcih45 Nasippp yok kuzum akıntı gibi ıslanması. Çünkü benim hem beyaz akıntı hem açık renk sarı akıntım oluyor okadar su içmeme aylık penisilin vurulmama rağmen
Nasippp Avcih45 beyaz ise bence su olamayabilir su şeffaf bildiğin su gibidir her halde benimde bazen çamaşırım ıslaklık oluyor ama terden su gelse biraz daha belli olur die düşünüyorum
Ayse-38 Nasippp mrb. Serklajla ilgili sohbeti son bir kac gündür okuyorum. Baya once konuşulmuş. Sizinde yazilariniz dikkatimi cekti serklaj olmussunuz suan durumunuz nasil cok merak ettim insaallah hersey yolundadır 🥰 benmde suan erken dogum riskim varmis ama henüz dikiş atılmadı.
Nasippp Ayse-38 merhaba canım 💁🏻♀️ Evt canım 35 mm ile serklaj oldum 14. Haftada atıldı şuan 26+6 yız rabbimin izniyle yarın 27 olucaz canım devamlı yatıyoruz şuanlık elhamdüllillah yolunda gözüküyor 🤲🏻 Sizin kaç mm dikiş atılacak mı? Yoksa iğne ilaçla takip mi edelim dedi dr 😌
Ayse-38 Nasippp Nasippp maşaallah canim Rabbim zamannda hayrla kucagina almayida nasip etsin inşaallah herkes3 icindede bizlere. Suan 23+2 yim ve 24 mm ölçüldü progestan kullaniyorum bi sure takip edilcek ise yariyomu yaramiyo mu diye