Nasippp Toprakdag aynen valla doğum parasından da fazla 🤷🏻♀️ Bu gün gittin mi ne zmn gidecektin canım
Toprakdag Nasippp cumartesi normalde ama cuma da gidebilirim ciğer geliştirici iğne yi yaptırmak için acaba orada mi yapacak hastaneye mi yollayacak bilemiyorum ki
Minnaki_beklerken Nasippp benim de oluyor arada. Uzun suredir var. Bacak arasina ince bir yastik koymak iyi geliyor uyurken yatarken filan
Nasippp Toprakdag Emlyyyy benimde sabah gayet iyiyim akşama doğru vücut mu yoruluyor anlamıyorum ona yorumladım ama normaldir başka bişey olmasın da 🤦🏻♀️
Nasippp Toprakdag bende haftaya gidince sorayım bi 2 doz diyorlar ya aceba aynı anda 2 iğne mi yapılıyor 🤔
Toprakdag Nasippp ciğer geliştirici iğne birazda risk oranına göre olabilir bende merak ediyorum dikişler nasıl bebek nasıl 🧐
Nasippp Minnaki_beklerken canım valla uzun zamandır 2 yastıkla yatıyorum ben nereye dönersem benimle beraber dönüyorlar 🤦🏻♀️ Hamile yastığı almadım almadım şimdi de almıyım ne kaldı şurada diyorum 🤦🏻♀️
Minnaki_beklerken Nasippp valla ben de oyle dusunmustum. Sonra esim bir gun habersiz alip gelmis sagolsun Ve ben cok rahatladim sonrasinda bel agrisi konusunda filan. Ama bacak arasi destegi yoktu. Ben ek olarak bacak arama koyuyorum ince yastik iyi geliyor.
Nasippp Minnaki_beklerken alıyım mı kız gerçekten işe yarıyor mu gün içinde de kullanırım hem zaten yatıyoruz devamlı 🤦🏻♀️
Minnaki_beklerken Nasippp bence al canim. Dedigin gibi surekli yatiyoruz zaten ve karin buyudukce gercekten zorlasiyor isler. Kan akisi icin bile karni beli desteklemek iyiymis bebege 😊
Nasippp Minnaki_beklerken canım sende ki u şeklinde olanlardan demi sende yastık gibi mi kullanıyorsun
Minnaki_beklerken Nasippp yok canim esim e bebekten almis. Sadece karin ve beli destekliyor. Sonra da emzirme yastigi olarak kullanilabiliyor. U seklnde olanlar bacak arasini da destekliyor. Senin icin iyi olabilir. Ayriyeten bacak arasina yastik aramazsin 🤗
Avcih45 Nasippp canım bende kullanıyorum u şeklinde olanlar ama tek başına yetmiyo mutlaka destek gerekiyor ek yastık. Ama rahatlatıyor çok ağrısı olmuyor insanın
Minnaki_beklerken Nasippp benimki bundan https://www.e-bebek.com/baby-mom-cok-fonksiyonlu-hamile-destek-yastigi-p-byp-1453/ Ama dedigim gibi ben de gec haftada kullanmaya baslamis oldum ama iyi ki diyorm 😊 gecer insallaj agrin da
Nasippp Minnaki_beklerken bakmıştım buna canım Buda kullanışlı duruyor https://ty.gl/erw2t5mws bende Buna bakıyorum ama sora diyorum ne kaldı ki şurada bebeğime bişey alırım yanlış düşünce farkındayım 🤦🏻♀️☹️