Avcih45 Nasippp ben 22. Haftadayım henüz olmadım haftaya gidip yaptıracağım. Doktorumda ol tabi dedi sorun yoktur olsa olma derdi diye düşünüyorum
Nasippp Avcih45 aynen bende 2 doktora sordum ol dediler valla ama işte her doktorun görüşü farklı burada öğrenmiş olduk 😁
Pinkchemistry Kızlar az. Önce bi postta okudum arkadaşın teki 38+3 olmus sezeryan olacakmış biri de demiski daha gününüz cok erken 41.ci haftaya kadar vaktiniz var neden sezeryan oluyorsunuz ki…. Allahim biz burda 35 36 yi gorsek diyoruz millet 41 in derdinde…
Nasippp Pinkchemistry ay valla ya 35 i görürsek şükür edecez 🤦🏻♀️ ya bide 35 -36 hafta doğum yapma ihtimalleri planlar erken doğum die post açıyor ya çok garibime gidiyor aceba riskli oldupumuz için böyle 35 normal geliyor bize🤷🏻♀️
Toprakdag Pinkchemistry bende şaşırıyorum 38-39-40 haftalık olanlara nasıl geliyorlar o haftalara şuan 30 olayım diye sabırsızlanıyorum ağrım olduğunda diyorum oda mi olmayacak öyle hayal ki 🤦🏼♀️
MystryYy Kizlar nasilsiniz nssil gidyor kizm erkenci olmasaydi 33+5 olmustuk 🙂 simdi dogum yapali 20 gun olduu . Bu arada bende 24 yadindayim en küçük benmiyim gruptaa 😅
Fatmakrbg MystryYy Allah bağışlasın size kavuşmayı daha fazla bekleyemeyiz demek ki 😄 bende 23üm benim galiba en küçük 😂
Nasippp MystryYy canım valla gün geçirmeye çalışıyoruz allahtan günler kısa da hemen akşam oluyor 😂 bana kalsa bende 25 de kalmak istiyorlar ama devir daim yaptık yeni yılda 😂
MystryYy Avcih45 cok sukur suanlik cddi bir sorunu yok kg almasini bekliyoruz cnm. Alttaki baski aciya sanciya donustu zaten sadcee dikis tutuyodu kizimi oda kg aldikca dikisimi yirtmis 3 gece hastanede kaldik sonunda dayanamadi kziim dogum oldu
Fatmakrbg Nasippp dikiş iyi bir uygulama değil doğumu tetikliyor hangi doğum sancısına dikiş dayanır gibi bir sürü şey söylediler başta kafam çok karışmıştı ama iyi ki dikiş attırmışım şimdiye belkide çoktan doğum yapmıştım
Nasippp Fatmakrbg ay. Bari bazı konularda aynı görüşte olsunlar da kafamız karışmasın neye göre değişiyorsa fikirleri 🤦🏻♀️
Rumeysa10 Nasippp bencede bize iyi geliyor 35Yada 36 bana çok uzak geliyor artık allah yardım etsin o zamanı görseydik sağsalim
MystryYy Fatmakrbg demekki en kucuk sensin evet ☺️ amin inşallah hepimiz saglkla alalim evlatlarimiziii
Pinkchemistry @Avcih45 valla nedenini bilmiyorum ama 38 e erken demis ben burda deliricem resmen Allahim o. Günü burdaki tüm annelere gösterse biz baska bisey istemeyiz sanırım
Avcih45 Nasippp günler geçmiyor ki . Arada evin için dolanıyorum onun haricinde yatış hep. Onda bile içim rahat değil . Suçluluk hissediyorum acaba dolanmasam mı evin için de gezmesem mi diye bişey olur mu diye hep düşünüyorum
Pinkchemistry @Nasippp ya doktor bana 34 ten sonra bütün organları çalışmaya başlıyor sıkıntı yapma dedi mesela dedi 40 ta dogurupta kuveze giren bebekte olabiliyor dedi yani en azından bizim. Icin 34 35 ideal diye düşünüyorum geri kalan haftalarda bonus icin bence:)
Nasippp Pinkchemistry aynen canım bence de yani çok oluyor gününde dünyaya gelip küveze giren burada aerklajlı bi arkadaş 36. Haftasında doğum yaptı ama bebeği 34 ile uyumlu imiş kuzu hiç küveze bile girmemiş
Fatmakrbg Nasippp ben şahsen dikiş riskli bir uygulama diye yapmak istemediklerini kendilerine göre böyle bir tez savunduklarını düşünüyorum😄