Nasippp Baybymucize çok şükür canım olsun geçecek ilaçlar şişirmiş olabilir valla hormonlarımız alt üst oldu benim çene altım da olmayan tüyleneler oldu 🤦🏻♀️
Baybymucize Nasippp gerçekten okadar ilaç içiyoruz ki vücudumuz ne yapsın onunda dayanma gücü var serum yedim 4litre öncesinde yoktu ondan olabilir mi bilemedim 🤷🏻♀️
Suzii-90 Nasippp bende şubat 20 de 28 oluyorum aslında hemen herseyi almak istiyorum ama cekiniyoruz Allahim alıp sağlıkla evlatlarımıza kullanmayı nasip etsin inşallah 🤲
Baybymucize Menekse22 31aralıkta idi canım doktor bize vermedi ama ritmikti 99 bir kaç dk da 80 60 70gibi gibi takip eden sancılardı
Nasippp Suzii-90 evt canım çok şükür düştü 94 oldu bu gün 🤲🏻 Darısı sana inş ☺️ Hep görüyordum son 99 die paylaşanları bir gün bende görür müyüm derdim son 99 u rabbim nasip etti hamdüsenalar olsun ☺️🤲🏻
Caglacmrt Baybymucize evet bende orda kaldim suan bebegim kuvozde,ben yasaklardan dolayi bodruma geldim,onumuzdeki hafta ici gelecegim tekrar.doktorunuz kim ?
Nasippp Caglacmrt canım bebişin durumu nasıl anne sütüne geçtiniz mi kilo alımına başladı değil mi? Ne kadar oldu dünyaya gözünü açalı
Baybymucize Caglacmrt inşallah bebeğin sağlıkla çıkar yoğun bakımdan yenidoğan yoğun bakımında iyi ilgi oluyor mu bebeğe tabi iyidir ama anne yüreği işte düşünüyorum hep Burdaki doktor Nergis Zümrütbaş sizin kimdi biz gitmedik gelişimi tamamlanıncaya kadar riski geçirene kadar kalacağız doktor öyle böyle olacak dedi kalın dedi zaten dışarı çıkamıyorum herşey yasak yatıyorum bizimde üst katta var Bodrumlu onlarında bebeği küvezdeymiş apartın sahibi dedi allah herkese sağlıkla kucağa almayı nasip etsin çok zor
Nasippp Suzii-90 az kalmış Ocaktan sora sende 99 lardasın Allah’ın izniyle ☺️Zaman geçer mi diyorduk ama geçiyor değil mi
Dgull Kızlar meraba kısura bakmayın damarlarım damar yolundan kaynaklı patladı. Yazamadım. Hala hastanedeyim 25 haftalık olduk çok şükür sürekli antibiyotik progestan igne fitil ve makattan endol uygulandı. Yarın duruma göre tabırcu olacağım. Ağrılarım var sancım oluyor ara akıntım kızılımsı şekilde bunları ameliyata bağlıyorlar. Sürekli yatıyorum kalkmıyorum. Ciğer geliştirici yapcaklar ama enfeksiyona açık oldupum için ertelendi. Ciğer geliştirici yapan yaptıran yan etkilerini veya faydasını gören oldumu 🙏 dualarına ihtiyacımız var kızlar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
MystryYy Dgull Allah yardimcin olsun 🤲 her seyin guzel olacagina inan. Moralini yüksek tut oncelikle cnm bnm. Ben cger gelistrici 8 doz oldum bende cok susama yapti onun dsnda bir skntm olmadi ve 30+6 da dogum yptm kizim hala kuvezde ama cok şükür ki o ciger gelistrcler sayesinde cgerleri iyi o yuzden mutlaka yapılsin
Nasippp Dgull canım ya rabbim yar ve yardımcın olsun çok geçmiş olsun…. Damar yolundan kaynaklı enfeksyon olabilir die mi ertelediler canım? İnş Şafi ismimin yüzü suyu hürmetine şifa olsun bebişe canım inş en kısa zamanda toparlanırsın 🤲🏻
Baybymucize Dgull canım benm bebeğim ciğer geliştirici sonrasında hareketleri azaldı ama sonradan düzeldi ben hastanede yattım bazı postları okuma fırsatım olmadı çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşıyoruz sabır edşcez canım şakın stres olma tamam mı olumsuz düşünme dayanacağım de allahım bugünlerde geçsin gitsin benmde çok sancım oluyor ilaçlarla durdurulmaya çalışılıp taburcu oluyorum ama gene haftası demiyor sancı başlıyor
Toprakdag MystryYy canım bende yarın 28 oluyorum Allah’ın izniyle ciğer geliştirici vurucak 30 hafta yi görmek istiyoruz tâbi Allah in takrini ne zaman geleceği çanta hazırlayacağım ne olur ne olmaz diye şimdiden bebek için senin için ne oldu ne koysam çantama
MystryYy Toprakdag kendi tecrübelerime dayanarak şöyle soyliyim kendin için 2 tane pijama takimi Emzirme sütyeni Corap Rahat bir terlik Depend yada lohusa pedi 2 tane ic camasir Bir tek bunlar lazım oldu bana. Bebek icin olasi bir erken dogumda istenilen seylerde Bebek bezi Islak mendil Pisik kremi Bebek yağı. Ama ben arti olarak 4 takim kiyafet ince battaniye kalin battaniye corap citcitli badi emzik biberon da koymustum tabi arti olarak dediklerimi kullanamadm malesef kuvezde sadece dedklerimi istediler.
Dgull Nasippp olmuyormuş kuzum anne için riskmiş heralde şeker yükleme yapcaklar bekliyorım bi ton kan verdim
Nasippp Dgull o zmn bana da olmaz enfeksyondan kurtulamadım valla sinir etti şu enfeksyon ya 🥺 hastanenden çıkmadan yapsınlar canım iyi olur senin içinde