Pinkchemistry @Suzii-90 valla öyle ama canım istemese de yiyorum bi haftada bebegim 270 gram aldı doktor bile sordu ne yiyosun diye:)) napıyım analık şimdiden boyle bisey sanirim:)) biraz da gulelim. Hepimizin ihtiyaci var yeminle
Suzii-90 Pinkchemistry doğru söylüyorsun canim bende hergun ceviz mutlaka yerim canim istemese de yiyorum valla napayim uşak büyüsün de diyorum artık kendi kilomu düşünmüyorum bile
Emlyyyy Suzii-90 valla yata yata her yerimiz ağrıdı hamdolsun sonu guzel olsun ilk hamileligim başında dedim bn hep düştüklerinde kanamalı gebelik yaşadım bunda da dedimm kanamam olmasin ama ağrıları çekerim dedii hamdolsunnn çekiyoruz 😇
Nasippp Emlyyyy bende hep dua ettim 1 damla bile kanama olmasın doya doya yaşayayım bebeğimi yatarak geçiriyoruz doya doya 😂
Suzii-90 Emlyyyy öyle canim çekiyoruz napalm saglik olsun güzellik olsun ağrısız sizisiz hamilelik geçiren var mi ki zaten
Emlyyyy Nasippp Ay valla ya 😁😁😁 kanama cok kotu etkiliyor psikolojisi hala akintim gelirken koşarak tuvalete gidiyorum kan mi diye 😁
Nasippp Emlyyyy gerçekten kanama çok yıpratıyor insanı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Akıntın gün içerisinde hep oluyor mu? Bide benim kültür temiz çıkmış yine idrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar vermez demi ya ☹️
Emlyyyy Nasippp her gun akintim oluyor benim canim rutin artik 😆 insallah kuzu zarar vermez sen ilaçlarına devam ettim
Pinkchemistry @Suzii-90 kilo umrumda degil 56 kiloyla hamile kaldim en son 73 kiloydum😁 kilo verilir bebisler icerde kalsinlarda biraz daha
Baybymucize Pinkchemistry canım bende tıka basa besleniyorum dediklerini de yiyorum yeterki iyi gelişsin kızım
Nasippp Emlyyyy benimde 870 çıktı sara göre 26+0 idi perşembe günü ama bebişim hep 3 gün geriden geliyor geç döllenme ☺️Fakat adet günümden 2 gün önce öğrendim 🤔