bebeğimi kaybedince çok kötü oldum zaten zor hamile kalmıştım beklemek istemedim 3 ay sonra hamile kaldım ilk haftalar yerleşme kanaması oldu dikkat etmeye çalıştım sonra normal geçiyordu 3 aylıkken aşırı kanama ile hastaneye gittim 5 gün yattım plesenta aşağıdaymış kanamam o yüzden olmuş doktor serklaj önerdi bende ilk gebelikte öyle bir sorun yaşamadım diye istemedim ama gerekli demedi önlem amaclı dedi belki doktor tam açıklasa yaptırırım hastaneden çıktıktan sonra biraz iyi oldum sonra yeşil sarı akıntılar kanamalar aşırı ağrılar başladı 17 haftada tuvalette düşündüm bebeğimi şimdi yazarken çok kolay gibi ama çok zor günlerdi hep etkisindeyim bu hamileliğinde çok korkuyorum her tuvalete gittiğimde aklıma geliyor bebek patolojiye gitti genetik testler yapıldı herşey temiz çıktı ama benim psikoloji berbat artik çocuk fikri y9k aklımda herkez ummusibyadan bahsediyor bilmiyorum duydunuz mu bende inanmaya başladım yaşadıklarımdan sonra 1 sene sonra tekrar hamile kaldım ilk günden ağrılar kanamalar tehlikeler başladı doğurama kadar devam etti çok zor bir hamilelik geçirdim 19 haftalık acil serklaj atıldı 22 de doğum başladı hastaneye yattım biraz iyi oldum cıktı 27 de tekrar yattım öyle öyle derken hem hastane hem evde yatmaya devam ettim çok ağladım evim 5.katta diye başka evde yaşadım yanlız kaldigim çok oldu çok zor günlerdi ama çocuklara bile anlatınca anne değer diyorlar bak bizim gibi güzel çocukların olmuş o an herşey bitiyor baktıkça şükrediyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 36 haftalık suyum geldi hastaneye yetiştik dikisim alındı çok zor bir doğum baştan sona herşeyiyle zorladı beni yani sarilik geçirdi 5 gün hastanede yattım onu yoğun bakım ünitesine aldılar çok şükür onuda atlattik