benim ilk gebeligim sorunsuz 34 hafta ya kadar gitti 34 hafta da ağrılarım çoğaldı özele gidiyordum gittim ben dedim erken doğum yapıyorum aşırı agrım var nstye bağlandım herşey normal enfeksiyorn var agrım o yüzden dedi bende enfeksiyon o kadar ağrı yapmaz dedim ama ilk hamilelik ne kadar araştırsam da demekki yine de bilinçsizim eve geldim ağrılar hat safhada yarın ki günün oglenine kadar dayandım suyum patladı karda kışta zorla hastaneye gittim kendi doktorum yok başka doktor senin suyun gelmemiş idrar kaçırmışsın ilk hamileliğin bilmiyorsun diyo hayır dedim ultrasona sinana kadar bana inanmadı evet suyun çok azalmış ama açılma yok gece doğususun yatış yapalım dedi yatağa yattım ebe geldi 8 cm açılma acil doğum haneye gittim doğum oldu bebeğim 3 gün yaşadı neden erken doğdu hep bir soru işareti neden öldü o da koca bir soru işareti tek anladığım asla özele güvenme size devamını da anlatıcam hepinize yaşadıklarım hem ders hem umut olsun daha tedbirli olun kendi kendimizin doktoru olun bedeninizi iyi tanıyın inşallah sizde sorunsuz alacaksınız bebeklerimizi kucağınıza