Baybymucize Kasılmarım geri geldi bebek taş gibi oluyor hareketleri gene azalmaya başladı okadar baskı hissediyorum ki artık idrarımı asla tutamıyorum napıcam nefes bile alamıyorum tam iyiyim diye mutlu idim canım çok sıkıldı 🥺
Toprakdag Baybymucize ay bende öyleyim canım akşama kadar iyiyim diyorum saat 5de kasılmalar arka arkaya gelmeye başlasiyor hemen endol alıyorum yapıcak birşeyim yok 🥺
MystryYy Baybymucize bebegin artik iyice büyüdü cnm idrar tutamama ara ara kasilma normal düzenli di dikkat et yeter.
Minnaki_beklerken Baybymucize canim doktorunla gorus istersen belki bir kereligine endol kullanmani ister veya cagirir
Emlyyyy Toprakdag Sanci nasil bisey oluyor dun benim de karnim ağrıdı nefesim kesildi bebek toplanması yok ama
Baybymucize Toprakdag canım bebek hareketi kesiyor taş gibi kasılıyor endol de var kullanmakta istemiyorum suyumu azalttı doktor kullanma dedi ne bilim canım yanıyor rahim ağzımın kısalığını hissediyorum
Toprakdag Nasippp içiyorum hatta katı meyve sıkacağı aldım serkilaj olacağım zaman internetten her akşam 1 bardak havuç suyu içiyorum
Toprakdag Nasippp aynen öyle kuzum dün endol almadım diye sevindim bugün almak durumunda kaldım moralim bozuldu arka arkaya gelince diyorum en azından zaman kazansın bi 30 olalım 🤲 az içim rahat eder ciğer geliştirici de olucam
Nasippp Toprakdag sadece kasılma olduğunda mı alıyorsun canım hemen kesiyor mu sancını amin canım valla bende çok istiyorum o haftaları görmek 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 iğneyi 28. Haftada mı olacaksın canım
Toprakdag Nasippp 1saatte 10 kere olursa al dedi doktorum alıyorum bi kaç oluyor ardından kesiyor çok şükür… Bir sonraki muayenede ciğer geliştirici iğne yapacağını söyledi oda Ocak 9da randevum 28+4 oluyorum
Baybymucize MystryYy bugün çok kasıldı kasıklarıma bişeyler batıyor aşırı baskı var artık tedirgin olmak ta istemiyorum gelecekse gelsin hayırlısı sanırım rahim ağzım iyice azaldı geçende aynı aşrı oldu 12mm düşmüştü
MystryYy Baybymucize artik duser dogum yakin cunku cnm benim hayrlsini iste hep ben oyle istedm. Oyle olduğunda inaniyorum
Nasippp Toprakdag anladım canım .. Maşallah subhanallah az kaldı iğneye o zmn ☺️ Bende 14-15 ocakta giderim tam 28. Haftada gidince sorucam öncesinde hiç konuşmadık
Toprakdag Baybymucize seni çok iyi anlıyorum sayıyor musun saatte kaç defa oluyor diye….. Birde çok şükür ki yaşam olarak güzel haftadasın böyle düşün kuzum rahatla
Minnaki_beklerken Nasippp doktorunla gorus istersen belki bir kereligine endol icmeni ister canim. Ya da gel diyebilir.
Toprakdag Nasippp sor tâbi tatlım ama benim kasılmalarm çok olduğu için risk yüksek ondan bana o hafta da yapıyor olabilir sende herşey yolunda derse biraz erteyebilir de …
Minnaki_beklerken Baybymucize ben de online aldim yagmurlugu. İki yaninda file gibi boyle minik yerler birakmislar. Puseti de tam sariyor lastikli. Simdilik iyi gibi gorunuyor benim kafama yatti ama bilmiyorum tabi kullanis durumunu 🙄 bana da bebek kiyafetleri cooook kucuk geliyor zor alisti gozum yeni yeni ayirt ediyorum bu buyuk bu kucuk diye 😂