Minnaki_beklerken Pinkchemistry aminnn hepimiz insallah. Buradaki serklajli arkadaslar dahil hepimiz kolayca sorunsuzca saglikla vaktinde kucagimiza aliriz insallah 😊
Hnfmhmt Kızlar selamlar, nasılsınız. Bugün tam 24 haftalığım 2 3 gündür kasık ve bel ağrım arttı hafif hafif akıntım olmaya başladı sizlerde böyle mi oldu bu haftalarda ?
Nasippp Hnfmhmt kasık ağrısı ara ara oluyor canım dayanılmayacak gibi ise doktora söylemekte fayda var. Akıntı rengi nasıl
Emlyyyy Hnfmhmt benimde inanilmaz ağrılarım artti kasik ve bel dikisime sancı giriyor akintim da fazlalasti benim de 😒 agrilarimin şiddetine bakiyorum artik canim ben şiddeti giderek artiyor mu sabit mi akıntının olmasi gayet normal mi artik bende tedirgin oluyorum suyu mu diye ama hep bu tarz akintin varsa kontrollere bi sıkıntı cikmadiys sıkıntı yoktur insallahh
Hnfmhmt Nasippp yok dayanılmayacak gibi değil canım ara ara gelip gidiyo, akıntı beyaz açık renk kokusu falan yok
Nasippp Dgull Perşembe devletteki dr ye gideceğim de 28. Haftada özele gidince bende sorayım bi 25+3 üz canım
Dgull Nasippp 23+6 allahın izniyle bugün ama bebeğin hareketlerini makatta hissediyorum ve vajinada korkuyorum doktora yazdım ama görmedi 😖
Nasippp Dgull hafta sonu die cevap mı vermedi aceba geçen bende pazar günü yazmıştım yazmadı Bende bi kasıklarımda bi göbeğimin orada anlamıyorum tam olarak nerede nasıl
MystryYy Toprakdag canim benim cok riskliydi her an dogum olur gozyle baktgmz icin doktorum onlem amacli 29. Haftamda 2 ser doz 24 saat arayla toplam 4 doz onlem amacli ciger gelistrici vurdurdu. 30+3 dede cok agri sancyla gidince yatis verdiler dikisim yirtilmisti. Acikligimda vardi rahmimde cok incelmisti o yüzden hemn 12 saat arayla 2 ser doz yine ciger gelistirici vuruldum. 30+6 dada sabahinda dayanamadik acil sezeryana alındım
Toprakdag MystryYy anladım canım bende gidince konuşacağım ne planlıyor doktorum 2hafta sık dişini ciğer geliştirici vurucam dedi 28+4de kontrolüm bu iğneyi herkes farklı kullanmış Kaan Kocatepe nin videosunu izledim 2ser dozdan 2kere yapıldığında yeterli ilave doz alımına gerek yeterli demiş kimisi 2hafta da 1 olman gerekiyor 1ay diyende var kafam karıştı
MystryYy Toprakdag sen doktorunla konus ve yaptir mutlaaka. Cunku cok onemli bu igneler bak benim kizim ilk 3 gun solunuma baglydi kesmislerdi alamamisti nefes. Ama 4 5. Gun solunumdan cikardilar afallamis ama aliyodu kendi nefes oksijen destegi veriyolardi. Suan 11 gun oldu oksijen destegide almiyor artik cok sukur rabbime kendi kendine nefes aliyor. Solunum skntmz yok. Solunum cihazndan kurtulmasinda ignelerin cok etkisi var. İyiki dedim ben iyiki Vurulmuşum. Lütfen hepiniz vurdurun 💕
Toprakdag MystryYy canım benim çok güzel inşallah biran evvel yuvasına gelir kuzucuk nasıl gidiyor haber geldi mi tekrar… Ben iğneyi yaptıracağım istiyorum ama hangi doz nasıl olacak bilmiyorum bakalım Rabbim o günlere de hayırlısıyla varmayı nasıp eylesin hepimize 🤲
Nasippp MystryYy maşallah subhanallah daha da iyi olsun inş bende gidince sorucam ya umarım gerek yok demez
MystryYy Toprakdag ben her gun ariyorum 2 gunde birde gidiyoruz ama goremiyoruz telefonu veriyoruz resmini çekip veriyorlar bize ben tek ameliyathanede gördüm kisa bir sure yanagima koyup 3 sny falan sonra hemen götürduler. Babasi hic gormedi malesf. Kucgma bile alamadim kızımı. Her gun oyle degisiyorki şahit olamamak canli gorememek zor. Kızım suan yeni yeni kg aliyor 4 5 gundur anne sütü verilmeye basladi bugun 2 ml olarak 3 saatte bir anne sutu vermeye baslamislar 1 ml veriyolardi onceden 5 kere simdi cogalttilar zamanla midesi aldikca cogaltiyolar. Doktorum 2 kg gecsin cagricaz seni emme refleksine bakicaz sonrada taburcu ederiz sizi Allahtan bisey olmassa dedi. İnsallah saglkla gelir evladm.