Nasippp canim ben indirimde denk getirip mustela sampuan aldim 500 ml 60 lira sanirim ama baya gider diye duaunuyorum ve zaten bebekleri her yikamada sampuan kullanmamak gerekmis.
Bebek bezi sleppy aldim islak mendil de baby turco ve sleppy karisik aldim ama bence bunlarda zaten cok sık indirime giriyor.
Camasir deterjani incia aldim hem icerigi guvenilir hem de icerigi iyi olanlarin arasinda fiyati en iyi buydu sanirim. Yumusatici zaten almadim. Deterjani kullandim gayet iyi bir sorun olmadi.
Pisik kremi olarak minoris aldik. Esim takti cunku ona 😂 herkes memnunmus ben baktim dedi durdu. Fiyati da iyiydi.
Bebek bakim ortusu de sleppy aldim ebati baya buyuktu insanlar ikiye bolup kullandik demislerdi mantikli geldi.
Temizleme pamugu baby me aldim sorun olacagini sanmam. İlk etapta belki pamuk ve ilik su kullanirim diye. Benim nasipse oglum olacak ama ozellikle kiz bebeklerde rahimde yapisiklik yapabiliyormus islak mendil ve pisik kreminin yanlis kullanimi dikkatli olmak da fayda var😊
Aslinda ne alacagina karar verirsen ve sitelerde filan favorilersen sık sık bakarsan yakalarsin indirim bence subatta almayi dusunuyorsan 🌸