Nasippp Baybymucize sekreter mi o kızan ya sanki babalarının hayrına bakıyorlar hiç dinleme git sen o kim ki ne zmn gidip gitmeyeceğime karar veriyor
Baybymucize Nasippp sekreter canım 1aydır gitmiyorum tam 1ay oldu dicem doktoruma Başıma ne gelse hiç kontrolümü o yapmadı hep başka doktorlar rahim ağzımın kısa olduğunu başka doktor dedi serklajımı başka doktor yaptı erken Doğum sancılarını başka doktor dindirdi bu iskele babası risksiz gebeliği her doktor götürür stresten belirmem ağrım girdi bide bunlar özel devlet olsa ben yapardı
Suzii-90 Baybymucize ay ne biçim insan bunlar yaa canım sen hastanede yattigindaki doktor çok iyi demistin ona mi devam etsen kendi doktorunu bırakıp
Baybymucize Suzii-90 eşimde öyle dedi valla stresten belime ağrı girdi zaten uzak aynı parayı alıyor ama gidince dicem her zor anımda hiç yardımcı olmadınız dicem hep hasteneye git acile git dedi bana eşimle salak gibi ben yapacağımızı bilemedik
Suzii-90 Baybymucize aynen cnm bosver gitme böyle doktorların eline düşürmesin Rabbim kimseye muhtaç etmesin
Nasippp Baybymucize evet bariz iskele babasıymış 🤦🏻♀️ gidecek misin bu gün yarın mı gideceksin yoksa
Toprakdag Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben duş almak istiyorum ama korkuyorum ilk duşu nasıl aldınız ve ne sıklıkla giriyorsunuz
Nasippp Toprakdag haftada giriyorum canım korkma gir bende ilk korktum ama şükür bişey olmadı ayakta almaya çalışıyorum hemen halledip çıkıyorum sıcak su kullanmıyorum ılık kullanıyorum
Menekse22 Nasippp beni hemen çıkarıyor tuvalete, hatta baslarda ishal şeklindeydi suan biraz daha alistim sanirim.ben cok uzun zamandır kullaniyorum endolu
Nasippp Menekse22 aynen baskı yapıyordu galiba insan çıkmak istiyor da durabildiğim kadar duruyordum sen sıkma kendini
Toprakdag Nasippp anladım canım ne bileyim korkuyorum bide çok saçlı biriyim arındırmam ve taramam nasıl yapicam😔
Baybymucize Nasippp yarın gidicem ona göre konuşucam başıma bişey gelse aramam da bildir demem direk geçen kaldığım hastaneye giderim ben bir daha ona gitmem zaten bitmiştir
Nasippp Toprakdag korkma canım yıkan çık saçını da ıslak ıslak duşta tara daha kolay açılıyor bende haftada gidiyorum mecbur riskli olunca her hafta özel bölgeyi hemen temizliyorum zor olsa da seeklajdan sıra jilete başladım mecbur onda bile zorlanıyorum
Menekse22 Kizlar benden su gibi akinti geliyordu ama doktor bebegin suyu degil demisti.bugun akinti biraz daha yumuşak kivam aldi rengi yine şeffaf.bu normal mi acaba.
Hnfmhmt Menekse22 canım benimde ilk gebeliğimde öyleydi bieşy yok dediler hep sonra suyum geldi mutlaka enfeksiyonuna baktır idrar kültürü ve normal idrar tahlili yaptır
Nasippp MystryYy Baybymucize Pinkchemistry kızlar size ve evlatlarına Yasin okuyup dua ettim rabbim Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifanızı versin aynı korkuların tekrarını yaşatmasın inşalAllah rabbim hepimizi hayırlısı ile vaktinde kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲🏻
Menekse22 Grupta bu sıralar hep sorun yaşayanlar olmus,dualarımız sizinle kizlar. 30ustu haftalar sıkın dişinizi,siz bizim umudumuzsunuz 😊
Nasippp Baybymucize aynen git konuş ilginizden memnun değilim de gerekirse hiç gitme bile bu gittiğin hastahanede ki doktor iyise onda devam et 😓