Nasippp Baybymucize çok şükür canım o da geçecek inş rabbim Şafii isminin yüzü suyu hürmetine şifanızı versin inş🤲🏻
Baybymucize Nasippp amin inşallah sağol canım küçük ağrın bile olsa git doktora canım kimse önemsemedi beni hastanede sancın var dediler Eve gönderdiler kanamam ya durmasaydı başka hastaneye gittim şükür ilgileri iyi burdaki kadın Doğumda iyi kendi doktorum iskele babası insan bir kere merak eder yaa keşke buna gelseydim ilk baştan beri Bodrumlu olduğum için Eşimde işinden dolayı indirim aldık yatı yatıya 2gün kaldık küvezide varmış içimiz rahat etti
Baybymucize MystryYy sağol canım allah kolaylık versin serklajlı annelere işlerimiz çok zor delik deşik oldum dünden beri ama olsun bebeğim sağlığı için
Nasippp Baybymucize sizi görüp yaşadıklarınıza şahit olduktan sora dediğin gibi beklemem canım evladımızı bizden başka düşünen yok 😞 Ücreti sizi zorlamayacaksa bu hastahanede devam et canım maalesef bizim şansımız da ilgisiz doktora denk gelmekti riskli gebelik olmasak çok takmazdık belki ama bu yaşananlara insanın ömründen ömür alır cinsten Ağrıların geçti mi şimdi nasılsın canım umarım iyisindir dua ediyorum şiödi de namaz kılıp edicem canım rabbime emanetsiniz inş bu günlerde geçecek
MystryYy Baybymucize ah cnm bilmezmiyim. Benim damarlarimda ince iki elimin ustundeki damarları patlattılar hala mosmor. Kollarim delik desik bulamadiilar damarlarimi bir türlü. Kac igne girdi sayamadm bile. Ama kızıma degerdi. Evlatlarmiza deger. Biz neler yasadik bunlarida atlatiriz.
Nasippp Kızlar ben İDRAR KÜLTÜRÜ VERMİŞTİM YA Sonuca baktım şimdi İdrar Kültürü Üreme Saptanmadı yazıyor yani şuanlık normal şükür
MystryYy Nasippp bende toparlanmaya calisiyorum kalktm bugun mutfkata biraz corba falan yaptim.kizlar cok mutluyum özlemişim mutfagimi ☺️ kizimdan demin haber aldik 1330 grammis suan 10 gr daha vermis. Ara ara oksijen destegi veriliyormus midesini suan dinlendiriyolarmis tedavileri devam ediyormuş. Yani suanlik sknti yok cok şükür.. insallah anne sutunede hafta ici başlarlar . Anne sutu alrsa dhaa cok toparlar gibime geliyor.
Baybymucize Nasippp taburcu oldum canım sancılarımı ilaçlarla durdurdular her hangi bir şeyde tekrar hastaneye gidicem ilaçlar mı bilmiyorum herşey mideme geliyor mahvoldum Eve gelir gelmez baya baya su geldi dün suyu iyi diyorlardı hala geliyor takip ediyorum. Sürekli gelirde doktoruma yazıcam hastanede gel bari su mu acaba birsürü serum yedim onun şeyi mi şeffaf böyle akıyor sürekli
Toprakdag MystryYy ne güzel haberler veriyorsun masallah bebeğine… Tâbi annesinin mis kokulu sütünü alınca daha hızlı toplanacak oda
Nasippp MystryYy oh maşallah böyle böyle kendine gelip toparlayacaksın inş 😌 çok sevindim canım daha da iyi olacak annesi az kaldı dediğin gibi anne sütü almaya başlayınca kilo alımıda hızlanır tahminen 2 kg olunca çıkarırlar hastanenden ☺️ bu arada sütünü sağıyor musun satıp dolaba falan mı koyuyorsun canım
Hnfmhmt Kızlar merhaba, bugün 23+0 olduk, böyle sanki bebek oynadıkça dikişlerim zınk zınk ediyo gibi oluyo ara ara sizdede oluyo mu veya olur muydu böyle şeyler.
Toprakdag Hnfmhmt benim 4 gün oldu bi kaç kere hissettim ama bebekten mi yeni olduğu için mi bilemedim Bebek aşağı inmesin diye kalçamın altına yastık koyuyorum bi dene istersen
Nasippp Hnfmhmt kendini dinleme ben be zmn kendimi dinlesem hep bi yerim ağırdı ha gerçekten de ağırır ama kendimi dinlemeyince daha rahat oluyorum
Hnfmhmt Baybymucize kuzu akıyosa hiç bekleme hiç olmazsa eczaneden tarlusal kağıdı mıydı neydi ondan al bi bak bakakım serum öyle vajenden gelmez idrar olarak çıkarsın
Suzii-90 Baybymucize canım suyun mu geliyo acaba tutamıyosan soyundur su gelince tutmaya çalışsan da tutamıyorsun
Nasippp Baybymucize ayakta kaldıysan gün içinde ondan da olmultur akıntı devamı gelirse yazarsın inş gelmez dediğşn gibi ilaç serum hepsi etkili bide ayakta kalınca da olabiliyor evde daha rahat olursun güzelce dinlen mideni bastıracak şeyler ye muz bastırır mesela varsa ye canım
Baybymucize Hnfmhmt canım anca geldim hastaneden orda böyle bişi olsa gösterirdim duşa girdim çıktım birden giyimdim ozaman akmaya başladı aceleyle evden çıkınca yedek kıyafet değil hırka bile almamışım doktoruma yazıcam ama öyle böyle ilaç kokmuyor biraz daha takip edeyim
Hnfmhmt Toprakdag evet duymuştum bunu bende koyayım, insan herşeyden korkuyo işte sana da çok geçmiş olsun canım sağ salim kavusalım hepimizde insallah 🙏
Baybymucize Arkadaşlar taburcu oldum biraz önce sancılarım çok azaldı hala arada toplanıyor akşam dan akşama endol fitil kullanıcam midem berbat ilaçlardan sanırım okadar iğne yedim ki normal diye düşünüyorum eve gelir gelmez şeffaf baya baya su geliyor 2gün serum yedim acaba onun etkisimi böyle ilaç kokuyor daha doktoruma yazmadım zaten ilgili değil kendisi acide doktor suyun iyi şuan demişti kanama olunca kontrol etmek için çok yıprandım kızlar sancı zor şeymiş 12mm birden rahim ağzım kısaldı Dikişlerimi baya zorlamış kanama ordan geldi sancıda dikişlerin patlaması rahim ağzımızı kaç olursa olsun açılıyor haberiniz olsun
Smctn Baybymucize dikisinizmi patladı kaç haftaliksiniz benide sadece dikiş tutuyor ve bebek basi aşağı dönmüş ayakları yukarda kısacası doğum pozisyonunu almış nta ye bağladılar sanci çıkmadı şuan ciğer geliştirici iğne vurdular evdeyim şuan
Baybymucize Nasippp valla artık herşeyde kuşku çıktı bende belki normaldir sürekli yattım orda ayağa fazla kalkmadım birikmiş bir sıvı olabilir mi acaba diye düşündüm bakalım devam edecekmi hemen yazarım doktora bunaldım artık