Nasippp Mugee09 alttan bakan da oluyormuş ama benim dr hep karından ölçüyor dikiş bile karından ölçüm ile atıldı şuan dese alttan bakıcam yaptırmam korkuyorum dikişten dolayı dikiş olmada no problem
tubacifci93 Nasippp Şükür olmadı en son cuma günü gittim enfeksiyon falan varmı dedim hafif bi akıntın gözüküyor ama normal her gebede olan bişey dedi
Mugee09 Nasippp bende bunu sormuştum şimdi gördüm 🙈 afedersin çekinerek soruyorum ama bikini bölgemi bir sonraki haftaya temzlemek istiyorum doğuma yakın Olsun diye gerçi oda ne Zaman olur bilmyrm da her ihtiyaca karşı
Nasippp Mugee09 aynen temiz olalım her ihtimale karşı her duşta temizliyorum serklajdan sora ağda yapıyordum şimdi jilete geçtim 😂
tubacifci93 Nasippp Yanlış bilgi vermek istemem ama zaten ağda kasılma yapıyormuş heleki bizim gibi erken doğumu olan kişilerde bende bir kaç kişiden duydum
Mugee09 Nasippp aynen canım şuan rahim ağzı için bakmayacaksa tmzlemicem çok değiller zaten anraki hafta doğuma yakın olsun dye ağda düşünüyorum da bakalim o yüzden sordum rahîm ağzına bakarsa alttan bakmak istemesin dye kusura bakma 🙈😊
Nasippp tubacifci93 benimde WBC 18 yazıyor antibiyotik kullandım 16-17 ye düştü şimdi gene çıkmıştır doktor da vermedi daha ilaç olr o kadar dedi dikkat ediyorum ama oluyor yine de
Nasippp tubacifci93 Evt canım bşde rahat oturamıyoruz ki temizleyelim serklajdan önce diyecektim sora demişim 😁
tubacifci93 Nasippp İnanırmısın doktorum hiç kan idrar tahlili yapmadı ama ben haftaya sağlık ocağına gidicem tetanoz aşısı için yaptırcam inşallah yükselmez seninkide dikkatli olalım
tubacifci93 Nasippp Valla ben sürekli yatan biri değilim doktorum yatma dedi ama ben genelde uzanıyorum oturmayı ve yürümeyi özledim ama napalım sabır bebekler olunca oturmaya bile fırsat bulamıcaz 🙂
Nasippp tubacifci93 bende 2 haftada tahlil veriyorum doktora sormadan ona kalsa gerek yok 😂 bende haftaya 2. Doz için gideceğim Allah izin verirse 🤲🏻
Nasippp tubacifci93 ben yatıyorum ama doktorum evin içinde gez ve geri yat dedi böyle ilerliyoruz çok oturamıyorum zaten kasık ağrıyor. Oturunca
tubacifci93 Nasippp Ben hiç vermedim vereyimde en azından içim rahat etsin 🙂 benimde 2 ci doz ilk dozu ilk bebekte vurdukları için yakın tarih diye yapmadı
Smctn snmsvrnzdmr bebek karnimda bi tarafa toplanıyor kasiliyor Şükür tetanoz aşılarımı yaptirdim geçti
Nasippp Kızlar bebeklimizin cinsiyetleri hep kız mı sanki kız DİE hissettim 🥰 rabbim savaşçı avlat kuşlarımızı vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻☺️
Nasippp MystryYy az daha dayan prenses ☺️😅 ne kadar dayanırsan anne babaya o kadar erken kavuşursun ☺️😂